3/02/2013

Yksi elämäni parhaista päivistä

En ole täällä blogin puolella pahemmin mainostanut asiaa, joten kerrottakoon tämäkin nyt vihdoin täällä. Osallistuin tänään tosiaan Uudenmaan kynsiharrastajien parissa järjestettyyn kynsimiittiin ihanan Mirjan luona. Olen ollut viimeiset pari kuukautta kun miittiä on sulateltu ja suunniteltu aivan intopiukeana, ja tänäaamuna hyppäsin kuin sähköiskun saaneena klo 8.30 aamulla sängystä valmistautumaan. Supermahtavaa!

This is where the magic happens.

Mirjan tekemiä ihanan kauniita ja makuisia cupcakeja, näitä oli pakko hamstrata pari kotiinkin vietäväksi!


Ja tämä päivähän oli aivan ihana! Kaikki osallistuneet ihmiset olivat ihania kynsihöperöitä, ruokatarjoilut mahtavia ja pääsin vihdoin kokeilemaan kynsiini geelilakkauksiakin. Eli vihdoin sain ne kauan haikailemani geelivahvistukset, jee! Toivottavasti kynteni kestävät nyt arjessa mukana vähän paremmin. :-)
Depend Gellack -geelilakkauksen aloitussetti saatiin testiin Top-Kosmetiikalta. Oli tosi helppo tehdä vaikka olenkin tosi tyrä tällaisten uusien juttujen kanssa. Itselleni tosiaan tein vain kirkkaat, joten tarvitsi ensin vain puhdistaa kynnet paketin mukana tulleella aineella, sitten laittaa base gel, kovettaa 30 sekuntia uunissa, jonka jälkeen kuorruttaa kynnet top gelillä, ja laittaa taas 30 sekunniksi uuniin. Tämän jälkeen kynnet pyyhittiin samalla puhdistusaineella kuin aluksi, ja kynnet olivatkin sitten jo valmiit! Ihan tajuttoman yksinkertaista!

Sini ja Freya testailee ja tutkailee geelilakkauksia

Ihanaisen Sissin ihanaiset pikakynnet :D


Lähiaikoina tulen vilauttelemaan varmasti enemmän näitä kaikkia saamiani asioita, mutta nyt olen aivan liian väsynyt ja innoissani kaikesta, joten aloitan esittelemällä yhden saamani tuotteen. 

Lahjapussukat odottaa noutajaansa...


Candyshop sponsoroi meidän miittiin jokaiselle omat Butter Londonin lakat, ja tämä olikin minua eniten kiinnostavin tuote. Olen muutaman kuukauden sisällä tutustunut paremmin kyseiseen merkkiin, ja olen täysin rakastunut. Ostin ensimmäisen BL:ni Candyshopin Pop Up -liikkeestä, joka ilmaantui Kluuviin joulun alla, ja seuraavat kotiutin Stockmannilta. 

Butter London - Muggins


Minun lahjapussistani löytyi lakka sävyltään Muggins, joka on hyvin vaalea harmahkon pastellilila. Hyvin jännä sävy, säväyttävä olematta säväyttävä, jos ymmärtänette. Odotan innolla tämän testailua kynsiini, vaikkakin kovasti toivoin pussistani löytyvän sävy nimeltä Disco Biscuit, joka osui sitten onnekkaammalle miittiläiselle. Tämä ei minua kumminkaan lannista, sillä tämä Muggins on ihana! Ja mikä parasta, Candyshopilla on kaikki Butter Londonit -40% alennuksessa, joten tulen luultavasti tilaamaan kyseisen ihanuuden sieltä tässä ihan lähiaikoina. :D Kannattaa käydä siis tsekkaamassa ihanaiset Voi-Lontoot, tulette rakastumaan! 
 


Tällaista kaikkea tuli saatua ja osteltua miitistä.
Mirjan seinältä löytyi tällanen, ja tänään oli totisesti tällainen fiilis :-)

 Nyt olen ihan väsynyt kaikesta juttelusta, syömisestä, matkaamisesta, intoilusta, tutkimisesta, tutustumisesta ja muusta, mutta todella onnellinen! Oli ihan paras porukka, kaunis aurinkoinen päivä, hyvää ruokaa, mukava kirppariosuus miittiläisten kesken ja vaan ihana uusi kokemus! 

Mirjan blogista löytyy hienot kuvat kaikesta mitä saatiin ja myös tietoja vähän enemmän ja myös tietoa, että keitä kaikkia oli yhteistyökumppaneina. Itse kerron tarkemmin tosiaan kun jaksan paremmin! 

xo, Milja

6 kommenttia:

 1. Oli kiva tavata <3

  Ps. apua miten ryppyiset sormet mulla on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! <3

   Haha, ei ne livenä ollut, kuvat on vaan armottomia :D

   Poista
 2. Voih, mä niin kanssa haluan miittiin! Olisi niin ihana päästä tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä, kun niitä ei oikein mun kaveripiiristä löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, nyt on onneksi 11 samanhenkistä ihmistä kaveripiirissä lisää. :-) Ihan parasta!

   Poista
 3. Oi teillä on ollu varmasti kivaa:)
  tykkään lukea näitä miittipostauksia, ois kyl joskus kiva itekin päästä jonneen miittiin, mutta täällä kotkan seudulla ei hirveesti mun tietääkseen kynsihöperöitä ole:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aivan supermahtavaa! :-)
   Sun pitää nyt alkaa ottamaan selvää, josko olisi. En mäkään koskaan uskonut että osallistuisin tällaiseen, mutta kuinkas kävikään :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥