3/04/2013

Toes!

Kuten varmaan otsikosta voi päätellä, käsittelee tämä postaus varpaita. Kuinka kekseliäs ostikko, toisinsanoen! 

Eilen poistelin lakkoja varpaistani ja kauhukseni sain huomata, että varpaankynteni olivat värjääntyneet kirkkaankeltaisiksi. Olin muutenkin lakkaamassa kynsiäni uudestaan mutta tuo mukava yllätys vain nopeutti prosessia.... 

Varpaisiini pääsi kynsimiitin kirppisosiosta ostamani Color Clubin Modern Pink, joka on ihanan sähäkkä, hyvin kirkas purkkapinkki. Juuri täydellinen kesäsävy, sääli ettei vielä voi oikein ulkona tepastella paljain varpain... 
Pinkin päälle lätkäisin niin ikään kynsimiitistä saamaani, Mereneid-geelien vaihdokkia, China Glazen Scattered & Tattered -lakkaa. Heidi on näitä sanonut tuhkakuppilakoiksi, kun tämä lopputulos häntä jostain syystä moisista muistuttaa, mutta mä olen ihan rakastunut! Nää Glitz-lakat tuntuu muutenkin jakavan tosi ääripäihin mielipiteitä, ensin olin itsekin hieman vastahakoinen näiden hankkimista kohtaan, ja en tosiaan tullut ostaneeksi mutta onneksi nämä pari yksilöä löysivät luokseni! Aion kotiuttaa ehdottomasti ainakin vielä sinisen Mosaic Madnessin näistä tuhkakuppilakoista! 

Täällä pimeänkeltaisessa keinovalossa on todella vaikea saada tuota Modern Pinkiä ikuistumaan samanlaisena kuin luonnossa on. Ylempi kuva on lähempänä totuutta, eli hyvin hyvin kirkas pinkki! Ihana! 


Jalkojen olleen nyt muutenkin puheenaiheena (ainakin varpaiden), haluan myös avautua ylläolevassa kuvassa näkyvästä tuotteesta, Eli Freemanin Bare Foot -sarjan Softening Foot Lotionista. Sain tämän äidiltäni randomsuuren kosmetiikkavuoren muassa, ja olen tätä nyt muutaman viikon käyttänyt hieman epäsäännöllisesti, koska olen todella laiska jalkojeni rasvaaja. 

Jalkani, ja varsinkin varpaani tekevät tosiaan suurimman osan ajasta kuolemaa kuivuuteen, ja välillä on mukava helpottaa tuota ihon halkeilusta syntyvää tuskaa pehmittämällä hieman pahimpia ongelma-alueita (eli koko jalkoja). Tällä tuotteella ei riitä todellakaan tehoja noiden pahimpien kuivumien tappamiseen, mutta muuten tämä on oikein mukava tuote. Tällainen perushyvä, nopeasti kuivuva, kauniin violetin värinen voide. Ja tässä on ehdottomasti parasta tämä tuoksu! Joka ei todellakaan ole lähelläkään tuubin kyljessä lukevaa "iced teaberry & mint" -tuoksua, ainakaan itse en löydä tästä mitään minttuisaa. Tämä on mukavan mausteisen ja makean tuoksuinen, olematta kuitenkaan liian makea ja ällö. Milja approves. Tykkään muutenkin Freemanin tuotteista, ne tuoksuu aina ihan syötäviltä. 

Tämän hienon syvällisen analyysin jälkeen on hyvä jättää blogi taas hetkeksi rauhaan. Mukavaa alkuviikkoa kaikille teille yli 30 lukijalle! Olen superonnellinen että meidän höpinöitä jaksaa seurata jo niinkin moni! :-) 

xo, Milja

2 kommenttia:

 1. Itelläkin tuppaa toi jalkojen huolto unohtumaan , tartteis kyllä panostaa enempi :( .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on pakko tsempata seisomatyöläisenä, muuten huutaa jalat armoa jo muutaman päivän päästä.
   Onneksi on keksitty ihanan tuoksuisia tuotteita, jotka tekevät tästä prosessista miellyttävämmän muistaa. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥