3/13/2013

Escaping Reality indeed

En vaan ymmärrä miten en saa tämän lakan sävyä ikuistettua kameralle. Kokeilin järkkäriä, pokkaria ja kännykkäkameraa. Ja tämä ei silti näytä oikealta, miten kaikki muut onnistuu? On vielä kaunis aurinkoinen päivä, otin kuvia auringossa ja varjossa ja tämä ei vaan toimi. :D 

Digipokkari + salama

 Tämä näyttää ihan kumman värittömältä, korallisen persikkaiselta?! Mitä ihmettä ihan oikeasti. (Mutta huomatkaa ylläolevasta kuvasta, mun kynsinauhat eivät ole kuivat, mitä tämä on?! Mustaa magiaa?)


Sisällä, ilman salamaa (verhot punaiset siksi minäkin)


Livenä tämä on ihana, niiiin kirkas pinkki kuin vain voitte kuvitella olematta neon. Kuivuukin jännästi, melkein kuin haluaisi kuivua mataksi muttei sitten kumminkaan, jää siihen crememäisen kumimaisen puolimattaan olemukseen. Jännä. Sävy on tosiaan ihan vain puhdas hotpinkki, ei taita liiemmin oranssiin eikä sinisenkään, on vaan pinkki. Ihana. Uusi lempipinkkini ehdottomasti! 


Ulkona, ilman salamaa

 Koostumuskin ihan unelma. Levittyy nätisti, kuivuu kauniisti ja nopeasti ja peittää parilla kerroksella. Naminam. Ja tämän nimi on ihan loistava! Sen takia tämän osittain ostinkin, vaikka pinkkejä mulla on enemmän kuin monta. Hyviä pinkkejä ei kumminkaan koskaan voi olla liikaa. ;-) 

Kännykkäkamera


Suosittelen siis kaikkia googlaamaan swatchit tästä, omat kuvani ei nimittäin tuo yhtään tätä lakkaa oikeuksiinsa. -_- Kaikista lähimpänä totuutta on kännykällä otettu (alin) kuva, jossa kirkkausaste alkaa olla lähellä totuutta, mutta lakka näyttää kummallisen oranssilta. Tämä EI ole oranssi. :D Mutta joo. Semmoista tällä kertaa, lakka on ihana vaikken sitä kameralle saa todistettua. <3

Käytetty:
Trind Nail Repair Natural 

China Glaze - Escaping Reality (pinkki) 
China Glaze - OMG (leimat) 
Fauxnad-laatta m66 
Oriflame Gloss Base&Top Coat 
Seche Vite

ima cute kitty

xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥