3/18/2013

Oranssit pinkit

Mulla on nyt selkeästi meneillään kausi jolloin valitsen kynsiini ne kaikista hankalimmat kuvattavat. Huoh. Näissäkin kuvissa näkyvä "oranssi" on siis oikeasti pinkki. Trust me. Musta tuntuu että tarviin paremman kameran, tai sitten huonomman, kun sävy on lähimpänä oikeaa aina kännykkäkuvissa... 

Tykkäsin näistä todella paljon. Yleisesti ottaen en ole harmaa ihminen, mutta yhdistettynä neoniin se tosiaan toimii. Ja alan syttyä pikkuhiljaa tuolle aiemmin tylsänä pitämälleni värille. Näissä käytetty: 
Trind Nail Repair 
China Glaze - Pool Party 
China Glaze - Pelican Gray 
(Color Club) Art Club liner - Purple Crush 
L'Oréal - Confettis Top Coat 
Oriflame Crystal Base & Top Coat 
Seche Vite 
Pool Party on ihana, ihanainen pinkki neon, jossa on vähän korallista taitetta. Google on tässäkin taas ystävä, sillä se EI ole oranssi, vieläkään. :D Peitti hyvin kolmella kerroksella ja kuivui mataksi kuten neonit tekevät. Nätti. Tämä lakkavauva kotiutui minulle Facebookin kynsikirppikseltä, yllättäen. ;D Pelican Gray sai minut ihastumaan harmaisiin lakkoihin. Tämä on aivan ihana vaalea ja pehmeä harmaa, jota luulin cremeksi kunnes lätkäisin sen kynsilleni. Tässähän onkin ihan pienenpientä shimmeriä! Nosti tämän nättiyslukemia entisestään. Tämän innoittamana aion ehdottomasti hommata kokoelmaani enemmän harmaita, sillä tämäkin on nyt lajissaan ensimmäinen, ja nyt kokoelmani ainoa harmaa. Tämä kaveri kotiutui Kynsimiitistä maksaen jopa niinkin paljon kuin yhden euron. :D

Kännykkäkuva

 Confettis-lakka oli semmoinen, jonka ajattelin jäävän minulta kaupan hyllylle. En ole koskaan oikein päässyt sinuiksi glitterittömeiden glittereiden kanssa. Eli siis kiiltämättömien kanssa. Valkoista ja mustaa glitteriä en siis ole kauheasti kaipaillut, mutta kävin kuitenkin tämän tarkistamassa, ja huomasin että tämähän ei ole täysin kirkkaalla pohjalla, vaan mukaan on mahtunut ihan pienenpientä glitteriä. Nam! Kotiutin tämän siis testiin, ja onhan tämä todella kaunis. 

Kännykkäkuva


Kaikenkaikkiaan näissä oli sitä jotakin, ja nämä viihtyivätkin kynsilläni muutaman päivän ilman aikeitakaan vaihtaa. Kestivät hyvin lohkeilematta ja olivat vain ihanat. 


Kännykkäkuva kera kaukosäätimen

Nyt kolahti postiluukusta postia, ja sieltä mukana luultavasti yksi uusi lakkatulokas Kynsikirpparilta... Pakettia avaamaan! 

xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥