3/25/2013

Keväthöpinää

Rakastan kevättä. On ihana huomata miten luonto alkaa taas elämään, maisemat muuttuu ja aurinko alkaa taas lämmittää. Myös muissa ihmisissä tapahtuu muutoksia, ja useat vaikuttavat lämpöisemmiltä ja helpommin lähestyttävissä olevilta. Kuka tästä ei siis tykkäisi? 

Kevääseen kuuluu ehdottomasti pääsiäinen. Olen pääsiäistyttö ehdottomasti, tykkään vetää överiksi pukeutumisen kanssa ja päältäni löytyy milloin mitäkin neonkeltaisesta hapsumekosta lähtien. Ja ajan saa mukavasti kulumaan kämppää koristemunilla koristellen tai kissanruohoa kasvattaen. Meillä ei tosiaan rairuohoa ole, vaan ihan kisujen naposteltavaksi tarkoitettavaa. :-) 

Pääsiäiseen kuuluu ehdottomasti myös kynnet. Siispä tilasin Adeninalta muutamia pääsiäisaiheisia koristeita, joita tulee varmaan täällä vilahtelemaan tällä viikolla, kunhan kotiutuvat ensin luokseni. ;-) 

Nyt minulla on vain puhtaasti keväistä esiteltävää. Enjoy. Trind Nail Repair
China Glaze - Sugar High (pinkki)
OPI - Lucky Lucky Lavender (pilkut)
Gina Tricot - Iris (lilat viivat)
Universal Nails - 11 (valkoiset viivat)
Kynsitarrat
Oriflame Crystal Base&Top Coat
Seche Vite

Käytän todella harvoin tarroja koristeluissani, mutta nyt päädyin jostain syystä nappaamaan niitäkin muutamat koristeluun mukaan. Tarrat ovat miitistä kotiutuneita, Top-Kosmetiikan lahjoittamia kukkasia. Ja tiedättekö mitä? Nämä oli ihan loistavia! Asettuivat niin nätisti kynnen pintaa mukaillen, ilman repeilyjä tai muuta epämääräistä toimintaa harrastaen, täydellisesti juuri haluamaani paikkaan. Näissä oli tosi hyvä liimapinta myös, eivätkä alkaneet repsottaa. Vaikka laitoin päälle myös pikakuivattavaa Seche Vitea. Pikakuivattajat kun ovat tunnetusti kynsitarrojen vihollisia. 

China Glazen Sugar High on hieman epämääräisen koostumuksen omaava aavistuksen korallimainen pinkki herkku. Levityksen kanssa mulla oli vähän ongelmia, on hieman paksumpaa tavaraa ainakin tämä mun yksilö, ja peittävyys ei ole siitä parhaasta päästä. Nätti sävy kumminkin. 

Koristeluissa käytetyistä lakoista on sen suurempaa arviota vaikea sanoa, kun en niitä ole muita kuin OPIa kokokynnellä vielä käyttänyt. OPI on kuitenkin yksi ensimmäisistä hommaamistani "paremman merkin" lakoista, ja sillä on minulle tunnearvoa. Kaunis pastellilila, käyttäytyy OPImaisen hyvin ja peittää hyvin parilla kerroksella. Kaunis creme, yksi lemppareistani. Gina Tricotin Iris näyttää hämmentävän samanväriseltä koristeluissani, ja sitä se onkin ainoastaan pienellä jipolla: Iris on shimmer, ja siinä on runsas sininen hohde. Se ei tosin tässä nyt välity. Koristelut on tehty dotting toolilla ja koristelusiveltimellä.

Itse tykkään näistä. Toivottavasti tekin. ;-) 


xo, Milja

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥