3/11/2013

Riikinkukkoista folioilua

Päätin kokeilla tehdä postauksen puhelimella, saas nähdä kuinka pysyy hermot kasassa :D

Taas olen ollut kipeänä ja tietokoneen kanssa räpeltäminen on tuntunut ylivoimaiselta :( Tälläkin hetkellä olen petikunnossa, joten se on yksi syy puhelimella näppäilyyn. 

Yhdet kynnet olen tässä tehnyt ja niitä olen korjaillut välillä, sillä myöskään lakkailu ei maistu nyt. Haluaisin kovastikin lakata, mutta... Niin. 
Ihanien kynsien edellisessä tilauksessani oli mukana huippu-upea folio, Peacock Dazzle. Kynsikirpulta taasen löytyi China Glazen ihana Adore sekä aiemmin myös ihania helminauhoja. Päätin näitä kolmea asiaa yhdistellä, ja niin syntyivät nämä kynnet. Pidän kovasti!

Hieman pelotti taas aloittaa uuteen asiaan tutustuminen ja olinkin lueskellut, että joillakin ihmisillä on ollut vaikeuksia saada folio tottelemaan haluamallaan tavalla. Mutta mitäs kummaa! Sain folion ensimmäisellä kerralla jo suht kauniisti kynsille, eikä se mielestäni ollut kovin vaikea operaatio. Pikkuisen tietysti folio kurttaantui ja kynnelle jäi värittömiä kohtia, mutta ne olivat niin pieniä kohtia, etten antanut niiden häiritä :)
Helminauhan kanssa olikin sitten alkuun hieman erimielisyyksiä. Mokoma halusi aina mennä kynnelle ihan kiemuralle! Jouduin aloittamaan ensimmäisen helmikynnen alusta, lakkauksineen päivineen, koska helminauhan mutkittelu jätti kynteen ikävät jäljet. 
Lopulta laitoin helminauhan tulevalle paikalle vain kapean päälilakkaraidan, asetin helminauhan toisen pään kynnen tyvelle ja siitä rauhallisesti raitaa pitkin pötköttämään. Vihdoin onnistui ja toiset kynnet sujuivatkin sitten paljon helpommin :)Näissä kynsissä käytin;

  • KissDiamond Hard Base Coat
  • China Glaze - Adore
  • Sininen helminauha
  • Folioliima
  • Peacock Dazzle-folio
  • Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat. 
Semmoiset siis :)
                               -Heidi

P.S. Täytyy kyl myöntää, että tän luurin kans meinas pariin otteeseen palaa käpy!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥