Turengin hallitsijatVahvatahtoinen kissarouva. Vanhoilla päivillään diabetekseen sairastunut matami pitää omasta rauhastaan ja hellyydestä , sekä ruuasta... Niin ja ruuasta! Ja se näkyy pulleana keskivartalona. Insuliinihoidon myötä Mustin elämä maistuu taas makoisalta. Mustilla on harrastuksena omituinen kenkäfetissi, mutta muuten  normaalihko kissa :DSumusireeninäkin tunnettu kissaneiti harrastaa ulvomista, sekä tavaroiden kanniskelua ympäri kämppää. Vuonna 2003 Ilppi sairastui astmaan, mutta eipä tuo ole karvakakaran menoa haitannut millään lailla. Nyt vanhemmalla iällä ilmaantui lievä munuaisvika, mutta siitä selvitään ruokavalion avulla. Ilppi rakastaa kaikkia ja kerjääkin huomiota alituisella juttelulla... Yötä päivää...Pitko on hellyydenkipeä, viisikon ärhäkkä pikkuneiti. Silti myös omissa oloissaan viihtyvä rakettipaketti. Harrastuksenaan Pitkolla on  liian aikaisin  hiekkalaatikolta lähteminen ja täten tosi hienojen kuvioiden takapuolella lattialle piirteleminen. Onneksi harrastustoiminta on iän myötä hieman vähentynyt...

Nyyti, tuo huonon tasapainon pehmeällä alustalla omaava pikkuinen hassutassu. Nyyti rrrrrakastaa rrrapsutuksia ja kyljessä kyhjöttämistä, joten yönsä hän viettää alamaistensa sängyssä, jomman kumman kainalossa maaten.Harrastuksena Nyytillä on ahmiminen ja pienestä koostaan huolimatta hän omaa pohjattomalta tuntuvan vatsan!

Nekku on ihana ja rakastava poika. Myös Nekku on kovin alamaisrakas ja Nyytin tapaan viettää yönsä sängyssä, joko jalkojamme lämmittäen tai tyynyn varastaen. Harrastustoimintaa Nekulla riittää! Lienee rakkain kuitenkin sinkoilu ympäri huushollia päättömästi, etenkin ulkoaitauksen luukussa ramppaaminen miljoonan kilometrin tuntivauhdilla on ilmeisen mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥