Helsingin johtokunta

Erica on rakkain, höpsöin ja kaunein ragdoll mitä maa päällään kantaa. Neiti on kovin oman arvonsa tunteva pikkuprinsessa, ihana hurinaattori ja kovin pienikokoinen rotuunsa nähden. 

Hieman "blondimainen", ei mikään suurella älyllä siunattu kissaneiti valvoo bloggaamista mielellään joko vierestä tai päältä, ja välillä haluaisi kovin itsekin kirjoittaa päivityksiä, ainakin näin voisi päätellä näppäimistölle kiipeämisestä ja kriittisestä maukumisesta.

 


Kovaääninen jutustaja, suloinen sylivauva. Dexter hurmaa jokaisen sydämen pehmeällä ulkonäöllään, kuten luonteellaankin. Rakas ikivauva, joka ei ihan tajua painavansa 9 kiloa. 

Rasavilli, sitäkin rakastavampi ja rodunomaisesti veltostuva ragdoll. Murisee postinkantajalle ja osaa istua käskystä - suuri ahmatti suurella sydämellä.Nenä on meidän leijonanharjaskanipoika. Kovasti kaikkien epäilyksistä huolimatta 
Nenällä on oikeasti silmät. Herra on kovin sylipupu, joka riehaantuu ulos päästessään, 
vaikka sisällä vaikuttaakin hieman nössöltä. Erican kovista yrityksistä huolimatta Nenä ei ole lämmennyt jahtausleikeille, ja viettää mieluummin mukavaa hiljaista pupuarkea hyppien pitkin olohuonetta tai häkin turvassa.

2 kommenttia:

  1. Voi kun Dexu näyttää vielä pieneltä noissa kuvissa! Aww

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se on ihan kakara vielä noissa! :D Ehkä pitää laittaa vähän uudempaa kuvaa...

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥