3/21/2013

Söpöilykynnet

Mulla oli joku hieno selostus tähän, mutta armas kissani Dexter tippui juuri samaan aikaan sohvalta kun aloitin tämän postauksen teon, joten ajatus katkesi. Mutta eipä kai siinä mitään. :D 

Näistä kynsistä oli ihan kamalan vaikea saada tota kimalle-efektiä näkymään kamerankin läpi tietokoneelle. Eli luonnossa olivat paljon kimaltelevammat. 
Nimenomaisesti lakan kimalteen vuoksi pähkäilin että mitäköhän ne sitten haluaisivat päälleen koristeluksi, kun ei strassit tai muut glitterit tuntuneet enää kovin järkevältä jo ylikimalteisen lakan päälle. 
Päädyin siis väkertämään kynsiä somin pikku kätösini. 

auringonvalossa
 Toiset sydämet ovat vähän taidokkaammin tehtyjä kuin toiset, mutta mielestäni se toi ihan hauskan lapsenomaisen lisän jo muutenkin lapsekkaisiin kynsiin. Söpöilyfiilis selkeästi. 

Näissä tuli käytettyä: 
Trind Nail Repair
Color Club - Gift of Sparkle (Kynsikirpparilöytö) 
China Glaze - Sweet Hook 
Oriflame Crystal Base&Top Coat 
Seche Vite 

in the shadoooows


Tuo Gift of Sparkle kuivuu jännäksi, etäästi liquid sand -tyyliseksi, mutta sain sen tasoitettua helposti kerroksella top coatia ja pikakuivattajaa. Äärimmäisen kaunis lakka, peittää kahdella kerroksella ja on vain glitternaminami! 

Sweet Hook puolestaan on ällöpastellisöpö creme, mukavaa laatua ja kaunis söpöilyväri. Sopi hyvin näihin, aiemmin testailin tuota Sweet Hookia jo johonkin mutta kynnet epäonnistuivat niin infernaalisen paljon ettei niitä koskaan täällä tullut julkaistua. 

Mutta tällaista söpöilyä. Mulla on kuvat jo otettuna seuraavaa postausta varten, jospa saisin jo lähiaikoina ko. postauksen rakennettua tännekin asti. 


xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥