3/26/2013

Kiinalaista mansikkasorbettia


Halusinpa taas vaihteeksi lakata kynnet, mutta ideat oli karkuteillä. Seisoinpa siis taas kynsilakkahyllyjeni edessä pähkäillen ja lopulta kaksi lakkaa päätyi hyppysiini tarkasteltaviksi, että kuinka hyvin keskenään sopivatkaan. Onko muilla pakottava tarve laittaa vähintään kahta lakkaa, jos ei muita koristuksia tule? Mulla on. Kynsillä ei vaan voi olla vain yhtä lakkaa, varsinkaan jos niissä ei ole mitään hömssyä mukana.

Noh, jokatapauksessa. Mietiskelin sitten mitäpä näillä kyseisillä lakoilla saisin aikaan. Ideat oli edelleen naapurissa kahvilla ja mitään muuta mun päähäni ei tullut, kuin liukuväri. Voi tylsyys.
Tykkään kyllä liukuväreistä, mutta tuntuu että itselläni on ollut moinen niin monesti, että voi tylsyys!

Tuloksena oli hassusti röpöliäiseksi jäävät pinnat, vaikka käsittääkseni molemmat lakat ovat ihan tasapintaiseksi kuivuvia. Mä vaan jotenkin onnistuin töpöttelemään lakat tuommoisiksi. Ehkäpä juuri tuo röpöpinta saa lopputuloksen näyttämään mansikkaiselta :DMansikkasorbetin valmistusaineet:
  • Kiss Diamond Hard Base Coat
  • China Glaze - Preppy Pink
  • China Glaze - Ring In The Red
  • Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat

Pitko bloggaa myös :)
Vasta tän kuvan myötä tajusin, että tässä koneessa on joku hiton Harry Potter-teema :'D Se pääsi vaihtoon sitten samantien. (Ja kyllä, meillä on vielä jouluverhot, koska kukaan ei ole kerennyt vaihtamaan niitä :D)
Kesää ja jätskikioskien aukeamista odotellen
                                             
                                                       -Heidi

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥