3/14/2013

Esittelyssä: Maybelline Express Remover

Yksi ehdottomasti mielenkiintoisimmista tuotteista, joita saatiin taannoisesta kynsimiitistä oli L'Oréal Finlandin meille lahjoittama Maybellinen Express Remover -kynsilakanpoistoainepönikkä. Tätä olen päässyt testailemaan nytten glitterhirvitysten poistoon kuin yksinkertaisempien lakkausten kanssa. Ideahan on siis varsin yksinkertainen, ja se on esitelty varsin idioottivarman selkeästi pönikän takapuolella. Avaa, tunge sormi purkkiin, käännä 360 astetta, ota sormi pois ja sulje kansi. Tadaa. Tuote lupaa poistaa kynsilakan 1 kastamisella (sisältäen vissiin myös pyöräyttelyt). Ihan yhden dippauksen taikavoimiin tästä purnukasta ei kyllä ole, mutta muuten tämä toimii vallan mainiosti. Itse olen sormea pitänyt purkissa tovin, jonka jälkeen pyöräyttänyt ja nostanut pois. Jos sormessa on lakkaa yhä, on nopea pyöräytysuusinta riittänyt. Kätevää, siis. 

Purnukka sisältä

Purkin sisältö on vaahtomuovia ja kynsilakanpoistoainetta. Tämä halpaa seksileluakin muistuttava tapaus on siis varsin yksinkertaisesti valmistettukin. Reikä levenee sormen sinne työntäessä (oh god miltä tämä kuulostaa...) eli periaatteessa kärsimätön voi kokeilla vaikka kolmen sormen uittamista tässä purkissa samanaikaisesti. Koen yksisormisuuden kuitenkin kätevämmäksi - purkki on aika leveä pieniin käsiini, ja pyöräyttely voisi osoittautua hankalammaksi koko käden ollessa vaahtomuovitettu. 

Dipedidip

Poistaessa taannoisia Butter London meets Polka.com -kynsiäni, jotka sisälsivät niin isoa kuin pientä glitteriä huomasin, että pyörittely ei tosissaan ole se fiksuin teko glitterin kanssa leikkiessä. Tämä poistokerta oli tosiaan tämän purkin ensikosketus kätösiini, eli päätin aloittaa siitä kaikesta vaikeimmasta, tietenkin. Karheat glitterpalaset kuitenkin raapivat heppoista ja huokoista vaahtomuovia irrottaen siitä mustaa nukkaa sormiini. Ei siinä mitään, pesemällä sen sai pois, mutta veikkaan ettei se varsinaisesti lisää tämän tuotteen käyttöikää. Tämän tapahtuman jälkeen olen tyytynyt uittamaan glitterillä kerrostettuja kynsiä tässä purkissa, jonka jälkeen olen rapsutellut glitterit esimerkiksi appelsiinipuutikulla pois (vitsi vitsi, mä olen barbaari ja käytän rapsutteluun kynsiäni, koska olen liian laiska ottamaan erikseen jonkun välineen). Lähtevät helposti tälläkin tekniikalla, ja luulen näin saavani nauttia tästä purkista pidempään ehjänä. 

Done!
 Tämä tuote on siis oikein näppärä ja mukava tuttavuus. Ainoita miinuksia on vaahtomuovin helppo hajoavaisuus, vääriä lupauksia tekevä takaosa (yksi dippaus ei riitä) vaikkei se olekaan niin hankalaa dipata uusiksi, olisi kiva jos purkki kertoisi totuuden. Miinusta myös siitä, että purkista tulee herkästi iholle vanhojen lakkausten glittereitä pyöritellessä sen vaahtomuovinukan lisäksi, ja tämä kuivattaa aivan maan ...keleesti. Ylläolevassa kuvassa olen juuri nostanut sormeni dippipurkista pois, ja kynnen pinta on ihan kuiva ja epämiellyttävä. Tämä vielä mainostaa olevansa asetoniton tuote (joka maallikon mieleen voi helpostikin tarkoittaa vähemmän kuivattavaa), joten kuivumisefekti voipi tulla jollekin pienenä yllärinä. Kunnolla siis öljyä ja rasvaa tämän käytön jälkeen. Tai sitten mun kuiva ihoni on vaan joku poikkeus joka vahvistaa säännön tässäkin, eli tämä voi toimia vähemmän kuivasti jollakulla toisella.

Huh, aikamoista paasausta. Annan kuivumisesta, nukkaamisesta ja vanhojen glitterien säilömisestä tälle kumminkin plussan. Tulen käyttämään jatkossakin, ihan vain jo sen takia että koen tämän ekologisemmaksi kuin jatkuvien vanulappujen käytön, ja myöskin pirun paljon yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi. Olen lopulta kumminkin todella kärsimätön ja laiska. Juuri minunlaisilleni suunniteltu tuote, siis. 

xo, Milja 

2 kommenttia:

  1. Ymmyhm. En ole vielä kokeillut, mun pikkuisen närästää ajatus kuivattaa koko sormenpää lakanpoistoaineessa kun foliotekniikalla saa rajattua sen kynnelle (tai pikkuisen yli).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei itseasiassa kuivata niin paljoa sormenpäätä kuin itse kynttä. Jännä tuote.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥