3/07/2013

Kasoittain kosmetiikkaa

Lähiaikoina varastoni vain kasvavat ja kasvavat. 
Tätä ei yhtään auta se, että lahjakorttitilaukseni CosMeryalta oli tänään noudettavissa postista.... Ja mitäköhän sieltä sitten löytyi? 


Tilaukseeni sain mahdutettua Deep Steep Candy&Mint-tuoksuisen jalkakuorinnan, Born to Bio Rose Sauvage -suihkugeelin, Marilou Bion puhdistusgeelin, kuorintavoiteen, päivävoiteen ja huulirasvan sekä Universal Nailsin vadelmantuoksuisen, vaaleanpunaisen kynsinauhaöljyn. 

Jalkakuorinta päätyi tilaukseen mukaan, koska sain niin äärimmäisen hyvää palvelua CosMeryalta kysellessäni sähköpostitse joitain asioita, että ajattelin tilaavani vielä vähän lahjakortin yli, ihan vain koska olin niin onnellinen saamastani palvelusta. Jalkakuorintoja en ole ikinä kokeillut, joten odotan tämän kanssa leikkimistä innolla. 

Ruusuntuoksuinen suihkugeeli oli halpa. Ja rakastan suihkugeelejä. Pienenä minulla oli joku villiruusun tuoksuinen kylpysetti, ja siitä lähtien olen ollut myyty ruusuntuoksuisille kosmetiikkatuotteille. Toivottavasti tämä on hyvän tuoksuinen ja mukava tuote. 

Marilou Bio -setti tuli ostettua puhtaasti valikoimansa vuoksi. Halusin hyödyntää lahjakortin mahdollisimman monipuolisesti, ja tässä setissä oli vähän kaikkea mitä tarvitsin tällä hetkellä. Puhdistusgeelejä minulla on vain 1, ja se on ihan älyttömän tehokas, ja minun kasvoni eivät oikein tappotuotteita kaipaa. Ehkä tämä on sitten hellävaraisempi... Muut setistä ovat mukavia perustuotteita, jotka kuluvat takuuvarmasti. 

Kynsinauhaöljy minulta pääsi juuri loppumaan, joten tämä oli itsestäänselvyys tilaukseen. Ja tämä on ihanan tuoksuista! Naminam, vadelmakarkkeja! 


Sen lisäksi, että sain yllämainitut tuotteet suurimmaksi osaksi ilmaiseksi, oli paketissa mukana vielä neljä erilaista näytettä! Ihan hullua sanon minä, todella miellyttävä yllätys! Tässä onkin taas mukavasti vaikka mitä mitä nuuhkia ja tutkia. 

Tällaisia kasoja lisää kokoelmiini, huhhuh. Mutta eiköhän nämä tule kaikki käytettyä, aika pieniä purnukoita kaikki. :) 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥