3/03/2013

Miitin yhteistyökumppanien lahjoittamat tuotteet

Meillä oli tosiaan useampi sponsori miitillä, ja lahjapussukat olivat niin painavia että pohjasta piti pitää kiinni kun pelättiin kaikki että pussi menee rikki ja kaikki lahjukset valahtaa ympäri lumihankia. :') 

Luvassa siis kuvapaljoutta, varoitus! :-) 


Bella Nails

Bella Nails lahjoitti 2 esitettä joita selailin jo miitissä innoissani, strassikiekon ja Color Clubin -cracklelakan. Itselleni osui valkoinen. :-) Lisäksi saatiin ale-koodit.


Ekovista

Ekovista lahjoitti meille Benecos-lakan ja esitteen. Omani sävy on Wild Orchid, tumma fuksia. Jotkut miittiläiset kehuivatkin Benecosin lakkoja, joten odotan innolla tämän testailua. :-)

CosMerya
 CosMeryalta saatiin alennuskoodit ja Universal Nails -lakat. Olen pitkään jo tarvinnut uutta valkoista cremeä, toivottavasti tämä on hyvä valkoinen!


Inkki Pinkki
 Inkki Pinkiltä saatiin pussi mikrohelmiä ja arkki tarroja. Tarrat ovat oikein söpöjä, ja helppoja käyttää niin tulee varmaan joskus löytymään kynsiltä. :)


Eco Beauty
 Olen jo pitkän aikaa halunnut päästä parempiin tuttavuuksiin luonnonkosmetiikan kanssa, joten tämä on hyvä alkusysäys. Eco Beauty siis lahjoitti Laveran käsivoiteen ja näytteet Mádaran, Santen ja Dr.Hauschan tuotteista, esitteen ja kynän. Laveran voidetta kokeilinkin jo miitissä geelauksien jälkeen, ja tykkäsin koostumuksesta kovasti. Haju oli omaan nenääni vain ihan hirveä, mutta eiköhän tämä kätevä käsilaukkukokoinen rasva tule käytettyä. :-)MaxFactor
 MaxFactor yllätti jokaisen miittiläisen positiivisesti. Tuotteiden määrä oli ihan uskomaton, ja oltiin kaikki ihan intopiukeina. Pussista löytyi 2 erilaista Duo-huulipunaa joita moni miittiläinen oli halunnut päästä testaamaan, Masterpiece Max -ripsiväri, "kohuttu" Fantasy Fire -lakka sekä neljä erisävyistä Glossfinity-lakkaa; Ruby Fruits, Disco Pink, Angel Nails sekä Cerise. Angel Nails minulta löytyy jo ennestään minikokoisessa pullossa, ja olen sen jo melkein kokonaan käyttänyt ja olin tästä enemmän kuin onnellinen.


L'oréal Finland
 L'oréal lahjoitti hyvin mielenkiintoisia tuotteita. Ihanan kirkas Camera-sävyinen Essie, Maybellinen Colorama-lakka (omani deniminvärinen 172A), Essien Nourish Me -aluslakka sekä Maybellinen Express Remove -kynsilakanpoistoainepurkki. Tämän kanssa tulen varmasti tekemään pian lähempää tuttavuutta, haluan niin paljon että tämä toimii! Ja Essien hoitolakka päätyy varmasti kynsille geelien poistelun jälkeen.Mereneid

 Mereneidiltä saatiin söpössä lahjapussukassa 2 viilaa (180/180 & 240/240), käyntikortti, esite ja kolme geeliä (base, builder & top gel). Itse en toistaiseksi geelejä vielä tee itselle, joten vaihdoin toisen miittiläisen kanssa geelini hänen saamaan China Glaze -lakkaan. Näin saatiin molemmat entistä tyytyväisemmiksi. :D


MiMax
 MiMaxilta saatiin koristelusivellinsetti, kynsiviila, arkki water decalseja ja lakat China Glazen Glitz, Bitz'n Pieces -kokoelmasta. Omani oli lilansininen Bling It On.
Oriflame

 Oriflamelta sain Crystal Base&Top Coat -lakan, lakan sävyssä Nat.Bronze, Veryme-sarjan kultaisen graffiti-basen, Giordani Gold-lakan sävyssä Delicate Pink sekä Glitter Nail Art -decoration pussukan, jossa strasseja ja appelsiinipuutikku.


Top-Kosmetiikka
 Top-Kosmetiikalta saatiin 2 Dedend-lakkaa yhteiskäyttöön tulleen geelisetin lisäksi. Omani ovat vihreä 357 sekä oranssi 348.Miss Lis


 Miss Lis lahjoitti Orly-esitteen, minikokoisen Orlyn lakan sävyssä 661 ja Orlyn Flash Dry -tippapullon. Näistä pikakuivatustipoista moni oli ihan innoissaan, mukaanlukien minä. 


Candyshop
Candyshopilta saatiin tosiaan ne Butter London -lakat, kuten eilen mainitsin. Omani on yhä sävyssä Muggins. :-)


Dermoshop
Dermoshopilta saatiin uusin Dermo-lehti, 2 lakkaa sävyiltään Amaranth & Muddy Chocolate, Primo-käsivoide sekä Primo-kynsinauhavoide. Kynsinauhavoidetta eilen testasin jo, ja ai että tämä tuoksuu hyvältä! Jää käyttöön edellisen voideen juuri sopivasti loputtua. :-)


Ja jottei tässä olisi vielä kaikki, arvoimme jokaiselle vielä 2 lappua, joiden perusteella saimme vielä pari tuotetta lisää.  Arpaonni soi minulle seuraavat lahjukset:

CosMerya

20 euron arvoinan lahjakortti CosMeryan verkkokauppaan. Siis vau! Eilen illalla väsyneenä jo selailin verkkosivuja ja löysin jo ties mitä kivaa! Nyt pitäisi vielä päättää mitä kaikkea saan tuohon 20 euroon mahdutettua, ja vielä kun saatiin se tutustumistarjous-alennus, niin tällähän saa vaikka mitä!


Top-Kosmetiikka
 Toinen arpalappu toi minulle Top-Kosmetiikalta saadut tuotteet; kaksi arkkia tarroja sekä Dependin mustan ja valkoisen crackle-lakan.

Tällaisia juttuja sieltä lahjapussukasta löytyi sitten. ;-) Itse olen enemmän kuin innoissani, tyytyväinen ja onnellinen ja moni tuote oli niin kiinnostava etten malta odottaa näiden kaikkien testailua! Nyt en taida tähän samaan postaukseen enää ahtaa itse ostamiani tuotteita joita miitistä löysin, säästetään ne ensiviikolle. ;-) 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥