3/12/2013

Huijausnudet

Mulla on hirmuisesti (no ei nyt niin hirveesti mutta muutama) postauksia valmiiksi suunnitteilla, enkä saa vaan aikaiseksi bloggata kaikkia niistä kun kokoajan tulee uusia postattavia. Onpas mun elämä hankalaa... 

Mutta tämä on tällainen pikainen postaus ennen töihinlähtöä. Olen nyt lähipäivinä huijannut hieman ja luistanut meidän nudekynsi-säännöstä ja tänäänkin aion mennä töihin "melkein" nudella. Eli ei lähellekään nudella, mutta ei nää ainakaan neonvihreät ole. Koristeluja en jaksanut eilen illalla vääntää edes kun nämäkin menevät viimeistään huomenaamulla poistoon, ja väri on kovin soma yksinäänkin. Kärjet ovat hieman kuluneet jo kun mun piti tietty puuhastella vielä asioita kynsien lakkaamisen jälkeen ja kynteni ovat vaan maagisesti kynsilakkaa hylkivät. 

Itse pidän kovasti lakan väristä. Hennon vanha roosa / rusehtavan vaaleanpunainen mauve (malva suomeksi vissiin?) hologrammilisällä. Ja tuo kimalluskin on niin hentoa ja somaa, eli mikään lineaarinen hologrammi tämä kaveri ei ole. Melkein glitteriä jo tuo "holoefekti", on niin hienovaraista. Levittyy kuin unelma ja peittää täydellisesti kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti ja on vain kaunis. Jotenkin silti elegantti lakka, ja vähän semmoinen "neutral-with-a-twist"-lakka. Sopiva minun työpäivääni. ;-) 

 


Kynsinauhat ovat kovin kuolleet, sillä otin kuvat tänään aamulla ennen käsien ja kynsinauhojen rasvaamista, hyhhyh. Eli tämän verran ne kerkesivät yön aikana kuivua, vaikka ennen nukkumaanmenoa laitoin tuhdin kerroksen Lushin Lemony Flutteria.... Kiitän ihanasta ihostani! 

Dexterin mielestä lakan väri oli herrrrkullinen
 Eli yksinkertaisiin lakkauksiin käytettiin tällä kertaa: 
Trind Nail Repair Natural
OPI - DS Opulence 
Oriflame Crystal Base&Top Coat 
Seche Vite

Oriflamen alus/päällyslakka on todettu oikein mukavaksi tuttavuudeksi. Kuivuu nopeasti ja kiiltää kauniisti. Tarvitsinkin juuri jonkun ei-pikakuivattavan top coatin, ja tämä ajaa asiansa vallan mainiosti. Suosittelen. Kiitos Oriflamelle tämän lahjoittamisesta. :D 

Loppuun vielä Kissanpolkkaan ryhtynyt Erica. xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥