2/28/2013

Rästiä rästin perään...

Pahoittelen TAAS pitkää hiljaisuuttani ja jotta tää blogi ei menis vain pahoitteluksi, pyrin bloggaileen useammin tästä eteenpäin :)
Tosiaan kärsin edelleen kovista päänsäryistä, eikä koneella istuminen houkuta juurikaan, mutta eipä sitä joka päivä tarvitsis postailla, mutta jos kuitenkin hieman useammin -.-
Ei enempää diipadaapaa, vaan esitelläänpäs kynsiä, joita tämän hiljaisuuden aikana olen lakkaillut. Ja koska särkevä pää ei pidä myöskään kynsilakkahöyryistä, on osa lakkailuistani ns. juosten pissitty, enkä pitänyt niistä juurikaan ja olivat kynsilläni vain olosuhteiden pakosta, kun en uusiakaan jaksanut heti tehdä. Muutamat kuitenkin onnistui hyvin :)

Näistä pidin hurjasti! Rakkauslakka. Flormar Duochrome DC05.
Harjoittelin irtoglitterin käyttöä. Kun vain saisi glitterdustin näyttämään muulta, kuin sulaneelta nokikasalta :P Rimmel - Azure.

Irtoglitterharjoittelun peukalot, joihin laiton turkooseja diamond-hilusia. Näyttävät kalansuomuilta :P
Ruutuvihkoja. Ideahan oli varsin mainio. Toteutus ei svengannut niinkuin se kuuluisa hirvi. Vai svengasiko. En tiedä kuinka koreasti hirvi svengaa, mutta nämä kynnet ei kuulu lemppareihini, muuta kuin idealtaan. Ehkä toteutan nämä vielä joskus paremmin svengaavan hirven kanssa.Wet & Wild - Saved By The Blue, W7 - White, Color Club - Soft Chiffon, Rimmel - Aqua Cool. Leimauksiin erivärisiä Konad-lakkoja, sekä fauxnad-laatta QA16. Myös pinkkejä paljettikirjaimia löytyy.
Kuva on surkea. Yritin saada holoefektiä näkymään, mutta eihän se onnistunut :P Lisäksi nämä lakkaukset värjäsi mun kynnet vihreiksi. Siltikin rakastan kumpaakin lakkaa. Täydellisiä vihreitä kun ovat. Wet & Wild - SaGreena the Teenage Witch ja Kleancolor - Chunky Holo Clover.
Näistä kynsistä pidin kovasti, tosi ylläri, sillä pidän kovasti hämpyistä :D Tiia Vanhatapio by Seppälä - Black Bird. Oriflame Very Me - Silver, sekä AT08-laatta. Mukana myös paaaaaaljon mikrohelmiä :D
Sitten päästäänkin tämän hetkisiin kynsiini. Facebookin kynsikoristelu-ryhmän Emmaleena, oli tehnyt blogiinsa ihanan tuton liukuvärjäyksestä. Tekniikka oli täysin erilainen mitä olen itse käyttänyt ja halusin kokeilla, koska Emmaleenan omat kynnet näytti niin kivoilta :) Liuku onnistui oikein mukavasti, mutta kynsistä jäi silti puuttumaan jotain. Kysyin Miljalta ideaa mitä niihin voisi lisätä ja Miljan ehdotuksesta sitten lisäilin sitrusfimoja ja lopputuloksesta tuli kiva. Vielä kun saisi fimoista niin ohusia, ettei ne kyttyröisi noin pahasti :P (Nämä tosin oli valmiina siipaleina ostettuja.) .
Näihin kynsiin käytin seuraavia ainesosia;
  • Kiss Diamond Hard - base coat.
  • Rimmel - Ready, Aim, Paint
  • Color Club - Psychedelic Scene
  • Ruby Kisses - Yellow Bikini
  • Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat
  • Sitrusfimoja.


Semmoisia rästilöitä. Pitäkäähän nyt mun pään puolesta peukkuja, ettei se jaksais särkyillä niin paljoa!!!

                                                 -Heidi

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥