2/01/2013

"A long time ago in a galaxy far, far away..."

Oon jo pitkään ihaillut, kuinka taitavat harrastajat ovat lakkailleet mitä upeampia galaksikynsiä ja ajattelin, etten ikinä osais itse tehdä moisia!! Mutta silti päätin kokeilla, koska eipähän tuo ota, jollei annakaan.
Ensin tein harjoituskappaleen tipille ja yllätyin tosi paljon, kuinka nätin teoksen sainkin aikaiseksi!! Tippi oli kuin koru :)

Eilen sitten raaskin viimein luopua pingviinikynsistäni ja aloin rakentelemaan avaruutta kynsilleni. Päätin ottaa kuvat joka vaiheesta, jotta näkisitte miten sain galaksikynnet kasattua :) Itse löysin aikapäivää sitten netistä jonkun pienen ohjeen, joka ei ollut edes missään blogissa, joten en sitä enää löytänyt, mutta muistelin ohjeessa olleen nämä värit. "Työkaluna" käytin luomiväriapplikaattoria.

Aloitin lakkaamalla kynnet normaalisti aluslakalla, sekä itselläni käytössä olevalla optisella vaalentajalla (jonka olen todennut melko turhaksi).
Tämän jälkeen lakkasin kynnet kolmella kerroksella OPIn Tomorrow Never Dies-lakkaa.

OPI - Tomorrow Never Dies.
 Kun kynnet olivat kuivat, lakkasin kerroksen Models Ownin Purple Hazea.

Models Own - Purple Haze.

Tässä vaiheessa otetaan töpötykseen hyvä työkalu, eli omassa tapauksessani se luomiväriapplikaattori. Myös mikä tahansa pikkuinen sienenpala kelpaa. Itse pidän pesusienestä, sekä näistä applikaattoreista. Toiset käyttää esim. meikkisientä, se on ihan makukysymys :)
Kannattaa ottaa myös kynsilakan kestävä alusta, jolle voit sutaista lakkatippoja, jotta lakkaa on siitä helppo ottaa sienelle pieni määrä. Mulla tuo alusta on maalauspensseleiden mukana Tiimarista ostettu puinen maalipaletti.
Edellisen lakkakerroksen kuivuttua päästäänkin galaksin kimppuun :) Aloitetaan töpöttämällä valkoisella lakalla galaksille "pohja" tai mikä lie tähtivyö :D Voit itse valita (tietysti) minkä mallisen teet ja mistä suunnasta mihin suuntaan se kulkee. Omani eivät todellakaan ole ainoat ja oikeat tyylit!!


W7 - White töpötettynä.

 Seuraavaksi töpötellään peräkkäin useampaa väriä valkoisen "tähtisumun" ympärille, tuomaan jonkinlaista syvyyttä galaksiin.


Rimmel - Peppermint.
Rimmel - Aqua Cool.


Wet & Wild - Buffy The Violet Slayer.
Lopuksi töpötin ihan hitusen mustaa lakkaa galaksin "päätyihin". 
Viimeisenä lakkasin koko komeuden päälle Coralin Las Vegas-lakkaa sävyssä Just Married. 


Coral, Las Vegas - Just Married.

 Vielä viimeistely, eli päälilakka ja galaksikynnet ovat valmiit. 

Tässä vielä kokonaisuudessaan mitä käytin:
 • Lumene optinen vaalentaja, sekä Lumene 3 in1 Shine
 • OPI - Tomorrow Never Dies
 • Models Own - Purple Haze
 • W7 - White
 • Rimmel - Peppermint
 • Rimmel - Aqua Cool
 • Wet & Wild - Buffy The Violet Slayer
 • Wet & Wild - Ebony Hates Chris
 • Coral, Las Vegas - Just Married
 • Sally Hansen - Diamond Flash Fast Dry
 • Luomiväriapplikaattori.


 Siitäpä vain sitten galaksikynsiä tekemään :) Toivottavasti tästä tutosta, tai tutonpoikasesta, oli teille jotain apua :D

                                                    -Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥