2/25/2013

Prinsessasyndrooma

Internet. Tuo hieno keksintö, joka mahdollistaa muun muassa sosiaalisen kanssakäymisen, blogin päivittämisen ilot, nettikaupoissa asioimisen ja muita tärkeitä asioita. 

Internet olisi äärimmäisen hieno keksintö, jos se toimisi. Noh, nyt olemme taas tässä taloudessa plussan puolella ja Saunalahti on saanut selvitettyä omat ongelmansa, jonka ansiosta meillä pääsee taas bloggaamaan. Eli ei, minä en ole unohtanut tämän olemassaoloa, tai tällä kertaa ole edes "tahallani" huono bloggaaja. Minä en ole voinut vain päivittää, vaikka juttua mulla riittäisi! Joten pahoitteluni hiljaisuudesta. Nyt tämä toivottavasti toimii jatkossa paremmin. 

Aloittakaamme hiljaisuuden rikkominen kynsillä, joista itse pidin äärettömän paljon. Trind - Nail Repair
China Glaze - Emotion 
China Glaze - Pom Pom 
Pinkit strassit 
Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat

 

Kokeilemattomien lakkojen listalta saatiin poistettua vihdoin ihanainen China Glazen Emotion, tuo Romantique-collectionin ihanuus joka saapui alkuvuodesta luokseni Mimaxin paketissa. Ja siis, tämähän on ihan loistava lakka! 
Tämä peittää yhdellä kerroksella, jonka vuoksi toimii kuulemma myös täydellisesti leimaamisessa kuten muutkin Romantique-lakat. Ihana metallinen vaaleanpunainen rakkauspakkaus! 

Tämä halusi silti kaverikseen jotain, joten höystin ihanuutta toisella ihanuudella, eli yhdellä lempilakoistani - China Glazen Pom Pom on ihanainen pinkihkö glitterlakka, kuivuu nopeasti, peittää kauniisti ja noh, on vaan ihana. ♥ Rakkauspapaija rakastaa. 

Koska nämä olivat jo valmiiksi ihanat prinsessaöverit, päätin liimailla lakkojen rajalle pinkkejä pieniä strasseja. Paljon strasseja! Kerrankin pitkästä aikaa olin tyytyväinen raapimisosiini, joka on katkenneiden kynsien aiheuttaman kynsimasennuksen syövereissä ollut hieman haastavaa. Mutta pinkki ja glitter eivät petä koskaan! 

Muita prinsessasyndroomaisia? Onko pinkki pop vai not?  

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥