2/05/2013

Toisesta maailmasta

Viimeinen vapaapäivä korkattu! Tämä meneekin hoivatessa meidän Dexteriä, kun eilen kävi pienessä operaatiossa lääkärissä. Ja nyt toivotaan, ettei enää merkkaile jatkossa. :-D Nyt on poloinen ihan lautasantenni, mutta ei muuten ole moksiskaan kun on ihan yhtä hyrisevä ja pussaileva pieni mies kuin... miehekkäämpänäkin. Lääkäri ei saanut kunnolla edes keuhkoja & sydäntä kuunneltua, kun Dexter kehräsi niin kovaa. Vaikka sai rauhoituspiikin takamukseensa, jatkoi vaan hurinaa. Kumma kissa. 

Mutta sitten niihin kynsiin, jotka ovat ehkä vähän kummalliset väriyhdistelmän takia. Halusin kuitenkin testailla nyt paria lakkaa ja tällaiset niistä sitten tulivat, yksinkertaisilla viivoilla lisättynä. 


Vasen käsi ja surkea nysä keskisormessa

Oikea käsi ja ei-ihan-niin surkea nysä

 Nämä ovat ihan ok:t, vaikkakin värimaailma on vähän, kuten sanoin, erikoisempi ainakin omasta mielestäni. Kultainen glitter ei ehkä ole se paras lisä tuohon siniseen, mutta menkööt nyt tällä kertaa. :-D 

Näissä käytin: 
Color Club Otherworldly (sininen jossa hologlitteriä) 
China Glaze Cleopatra (kultainen glitter kärjissä) 
Inglot 29 (valkoinen nail art -lakka) 
Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat (nimihirviö) 

Lakoista kaikki, paitsi jo pidemmän aikaa kätköissäni majaillut Inglot 29 levittyivät kauniisti, ja peittävää lopputulosta sai näihin nysiin jo parilla kerroksella. Cleopatra voi sitten olla läpikuultavampi pelkästään, mutta ainakin muun lakan päällä peittää hyvin. Inglotin koristelulakoista pidän, mutta tämä valkoinen on tosiaan hieman jo paakkuuntunut paksuksi mömmöksi, jonka takia jälki ei ole niin tarkkaa ja kaunista kaikissa kynsissä. 

Huomenna on taas muutaman päivän työrupeama, jonka jälkeen saan ehkä lakattuakin näitä taas. Toivotaan! 

xo, Milja

2 kommenttia:

  1. Hieno väriyhdistelmä! :) Tunnustus teille osoitteessa http://jookynnet.blogspot.fi/2013/02/blogirakkautta-ja-outoja-asioita.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Ja kiitos myös tunnustuksesta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥