2/02/2013

Vapaus

En muista milloin mulla olisi viimeksi ollut näin montaa vapaapäivää. Ensi kerran mulla on töitä vasta keskiviikkona, joten mulla on tässä aikaa muutamaan kertaan varmaan kynnetkin lakkailla. ;-) 

Eilen kynsiltäni löytyi tällaiset ihanuudet, jotka kuvissa ovat jo kärsineet kärkikulumaa ym, sillä tosiaan nämä päätyivät kynsille eilispäivänä, jonka jälkeen olivat juhlimassa kanssani ystäväni Ingan 21-vuotispäivää. Rankka juhliminen vaati veronsa myös kynsien kunnosta, joten lakkaukset eivät ole enää täydelliset. Eivätkä kynnetkään, yksi päätti taas napsahtaa poikki. Huoh. Onneksi vasta kuvaamisen jälkeen. 


Näihin käytetty: 
China Glaze - Beauty and the Beach (sininen)
China Glaze - Fairy Dust (holotopper)
Gina Tricot Beauty - Disco (glitter kärjissä) 
Color Club - Blue Heaven + BM21 (leimat peukaloissa&nimettömissä)
Seche Vite Fast Dry Top Coat 
Rimmelin Stronger-aluslakka  


Beauty and the Beach on viimeaikaisimpia löytöjäni Facebookin Kynsikoristekirppikseltä. Tätä kaunokaista olen katsellut jo pitkään, mutta nyt se löytyi vihdoin sopivaan hintaan ja kotiutui minulle. Koostumus on hyvä, lakka kaunis mutta haju on hirveä. :D Ei kuitenkaan niin paha, että jäisi lakka pyörimään laatikkoon käyttämättömänä. 
Niin ikään China Glazen ihanainen holotopper, Fairy Dust, on samasta paikasta kotiutettu. Hyvin yksinkertainen, mutta kovin kaunis, suloinen lakka. Kirkas lakka, jossa minimaalista hologlitteriä. Levittyi ja kuivui hyvin kuten sininen ystävänsäkin, ja itse rakastuin täysin tähän pienen pientä keijukaispölyä sisältävään ostokseeni. :-) 
Kärkiin lakkasin Ginan alennusmyynneistä löytämääni glitteriä. Disco sisältää pienempää hopeaa glitteriä, ja hieman isompia pinkkejä ja turkooseja glitterhippusia. Mukana voi olla myös hopean glitterin kokoista punakullan väristä glitteriä, mutta tässä valossa en oikein osaa sanoa, vaikka pulloa kovin yritänkin tuijotella. Ginan lakat ovat aina olleet kivoja, halpoja ja hyviä hinta-laatusuhteeltaan.
Leimat ovat Bundle Monsterin laatasta BM21, ja ne leimattu ihanaisella hologrammilakalla, Color Clubin Blue Heavenilla. :-) 

Itse tykkäsin näistä paljon, varsinkin ulkona kirkkaassa talvisäässä näyttivät upeilta. Moniulotteista kimmallusta ja upea, vaikkakin ei niin talvinen tropiikinsininen olivat hyvinkin minua miellyttävä yhdistelmä. Hyviä ostoksia kaikki siis! 

Tällainen postaus tällä kertaa, koitan nyt vapaapäivieni aikana päivitellä vähän useamminkin. :-) 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥