3/29/2013

Ei enää neitsyt

Pääsiäisen kunniaksi uskaltauduin viimein testaamaan water decalseja. En ymmärrä mitä olen pelännyt kun en ole aiemmin näitä vielä kokeillut, vaikka varastoihini on kertynyt jo ties kuinka monta arkkia. Nyt kuitenkin alkuviikosta päätin Adeninalta tilata muutamat arkit, mukaanlukien pääsiäisteemaisia decaleita. Yksi pääsiäisarkki tuli vielä kaupan päälle, joten nyt sitten vaan täytyi ruveta testailemaan. Eli tässä siis minun decals-neitsyyteni menetys: 






Nuo pupuset oli vaan niiin söpöjä. Voisin tilata toisenkin tuommoisen arkin ihan vain noiden juppejen takia. Ihania! 

Decalsit oli ihan superhelppoja laittaa, ovat paljon parempia ja kestävämpiä kuin tarrat ja noh, myös paljon yksityiskohtaisempia ja kauniimpia. Ainakin omasta mielestäni. Nämä kynnet saivat myös parit kehut asiakkailtakin! 


Pääsiäiskynnet vol 1 sisälsivät: 
Trind Nail Repair
Essie Mint Candy Apple 

China Glaze Fairy Dust 
Pääsiäisdecalsit 
Sally Hansen Diamond Flash Fast Dry Top Coat 

Mint Candy Apple on oikein soman värinen, mutta laittaessani tätä kynsille muistin, miksen ole tätä tullut käyttäneeksi useammin. Tämä omani on ilmeisesti joku maanantaikappale, sillä se kuplii aivan vietävästi ja on vähän hankala käytettävä paksuutensa vuoksi. Kuplien takia päädyinkin laittamaan päälle vielä China Glazen Fairy Dustia, ettei näyttäisi niin hirveältä. Ratkaisu toimi ja tykkäsin näistä hirveästi. 



Pääsiäinen ei kumminkaan ole vielä ohi, ja se oli hyvä syy tehdä toisetkin pääsiäisteemaiset lakkaukset. Tällä kertaa keltaista, mutta yhä decalseja. 
Ja ei, en tästäedes koristele pelkästään näillä mutta pitihän sitä päästä leikkimään kun edellisetkin oli niin kivat. :D Harmi vaan että esimerkiksi keskisormiini laittamani kuvat olivat auttamatta liian pieniä mun superleveille lapiokeskareille. Mutta ei se mitään, kivat nää silti oli. :-)



Näissä tuli myös samoja kuplimisongelmia, mutta tällä kertaa syytän vain sitä, että tuota keltaista lakkaa piti laittaa 4-5 kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Huoh, ilmankos en käytä useammin markettilakkoja enää.... Näitä oli vain joskus pakko ostaa, ihan vain tuoksun takia. Nyttemmin tuo esanssinen sitruunanlemu ei liiemmin innosta. 

Pääsiäiskynnet vol 2: 
Trind Nail Repair 
Rimmel - Lemon Drop 
Orly - Groupie 
Decalsit 
Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja.  



Mukavaa pääsiäisenviettoa kaikille lukijoille (ja miksei muillekin)! Syökää paljon suklaamunia ja nauttikaa vapaapäivistä. :-) 

xo, Milja

4 kommenttia:

  1. Oih, oikein kivat decalssit! Mä kans joskus mietin, että milloin kokeilisin ja uskaltaisinko, mutta tosi hyvin meni eka kerta decalssien kanssa! Mä tosin jouduin käyttämään melkein koko sen arkin, kun joka toinen kerta unohdin poistaa sen läpinäkyvän levyn siitä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli ihania. :) Onneksi on vielä pari jäljellä. Mä unohdin kanssa kyllä yhdestä kuvasta ottaa sen kalvon pois joten se epäonnistui, mutta muuten meni ihan hyvin :D

      Poista
  2. Tosi söpöt kynnet :) tuli vaan mieleen että toi sun otsikko voi johtaa googlettelijoita harhaan :P :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä kans aloin miettimään että varmaan tulee hienoja hakutuloksia taas :'D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥