9/08/2015

Salmiakkia ja jäätelöä

Tämä ei ole ohje mihinkään herkulliseen jälkiruokaan, olen pahoillani. :D Olen kyllä välillä tosi innokas leipomaan, ja osaan tehdä ihan törkeen hyviä muffinsseja ja täytekakkuja, mutta salmiakista en pidä. Ehkä mun pitää joskus tehdä tännekin joku kiva kakkuohje päivää piristämään. :D Mutta nyt ollaan menty ihan hakoteille asian suhteen ja saatu lähinnä kakkuhimo heräämään, joten palaillaanpa takaisin niihin kynsiin. 
Olen ihan heikkoina tällaisiin erilaisiin periwinkle-sävyihin kynsilakoissa, eikä tämä lakka ollut poikkeus. Kuvissani sävy on turhan sininen ja luonnossa tämä on selkeästi punertavamman violetti. Lakassa on paljon pienehköä glitteriä muutamassa eri sävyssä, joten ei varmaan ole mikään ihme että tykkään tästä hurjasti. 


Violetti ihanuus sai kaverikseen hopeaa ja valkoista. Löysin laattakokoelmastani tuommoisen kivan jätskikuvion ja oikeastaan yhtään enempää ajattelematta leimasin menemään. Kaveriksi vähän glitteriä ja vähän lisää glitteriä. :D 

Näihin käytetty: 
Emily de Molly - Turn it Down
FUN Lacquer - 24 Karat Diamond 
Gina Tricot - White 
China Glaze - Sci-Fi 
Seche Vite 
salmiakkiglitterit (saatu Born Pretty Storesta
MoYou London Princess 11  Nyt palaan litkimään kahvia että pysyn hereillä, toisin kuin Dexter joka kuorsaa ihan älyttömän kovaa. Oikeasti - mulla on tv päällä, parvekkeen ovi auki, tietokone hurisee ja naputan näppäimistöä, ulkoa kuuluu liikenteen ääniä ja kissan kuorsaus kuuluu silti. Aivan, ja se kissa itsessään makaa parvekkeella. MI-TEN. 

xo, Milja  

Kyllä, juuri sinä, karvainen ja syyllisennäköinen muumi.


P.s. Koodilla EGSQ10 yhä -10% BPS:n tilauksista pois. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥