9/20/2015

Musateemaviikko: Jazz

On tullut aika jättää hyvästit tälle masokistiselle haasteelle ja julkaista teemaviikon vikat kynnet. Tänään on aiheena otsikonmukaisesti jazz, ja teemabiisinä Miles Davisin kappale 'So What'. 

Kaisa ei ensin tajunnut, että tämä mulle heitetty kappale oli täysin instrumentaalinen. Ja ei tietty puhettakaan siitä, että oisin saanut tilalle jonkun kappaleen jossa olisi itseasiassa jopa ne SANOITUKSET, joiden kanssa olisi helppo löytää sitä inspiraatiota. Käsky kävi, joten piti löytää jotain lakkauksen aiheeksi pelkästä melodiasta. 

Siispä kuuntelin tiiviisti jazzia. Ja tänään hei en julista vihaavani otsikon musiikkityyliä. Jazz on mulle yllättävän mieleistä musiikkia, vaikka en sitä kuuntele normaalisti. En silti valita, ja mikäli jossain soi jazz saatan jopa fiilistelläkin sitä. 


Jazz on (mielestäni) todella voimakas musiikkityyli. Varsinkin kaikki blues-sävytteiset jazzkappaleet tempaavat hyvin mukanaan, ja artistien intohimo välittyy kuulijallekin. 

Jazz on pääni sisällä nimenomaan intohimoista musiikkia. Sellaista, johon niitä sanoja ei edes tarvita ja melodia on tarpeeksi välittääkseen tuon kaiken intohimon ja artistin rakkauden tuottamaansa musiikkiin. Paljon tunteita ja paljon fiilistä. Sitä on minulle jazz. 


 Tummempi taustakangas olisi sopinut näille kynsille paremmin, mutta hei - nyt mulla on sentään taas valolaatikko back in business. :D Aika kauan mulla siinä kestikin, että sain sen kaivettua huhtikuisen muuton jäljiltä takaisin toimintakuntoon. Mutta parempi se on myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? 

Lakkoina käytetty Color Clubin French Tip + OPI La-Pazitively Hot (Matte). CC:n valkoinen on ihan huippu Essien suomisudin kera, suosittelen. Voittaa kaikki valkoiset 101-0. Kokeilin myös ekaa kertaa drag marble -tekniikkaa, jei! Hyödynsin myös decalien helppoutta näissä kynsissä, sillä kaikki nuo maalauskokeilut tehneenä koen ansainneeni sen. :D Ja tulihan sitä taas uutta tekniikkaa kuitenkin kokeiltua. Käytin piCture pOlishin marmorointityökalua tässä, ja voin sanoa että tuo vehje on ehdottomasti ostamisen arvoinen! Decalit taas on saatu CesarsShopilta kokeiluun - Cesarsille on tulossa lähiaikoina hurjasti uusia siirtiksiä valikoimiin ja ainakin näiden kokeilemieni laatu oli ihan supermainio.

Se siitä teemaviikosta sitten. Tätä oli hauska ja kamala tehdä, mutta ehkäpä tästä rohkaistuneena teen toistekin jonkinsortin teemaviikkoa. Kunhan ensin varaan toteutukselle taas rutkasti aikaa. :D Ja kiitti myös Paulis ja Kaisa, että tehtiin tää yhessä, ootte ihan parhaita! Pus! 

Mitkä oli teidän lempparit viikon kynsistä? :) Mun oli varmaankin nää vikat - siks jätinkin nää viimeiseksi. :D 


xo, Milja 

3 kommenttia:

 1. Upea lakkaus!
  Hiphop- kynnet ehottomasti mun lempparit. Nämä ja rock kakkosena. :)

  VastaaPoista
 2. Jeeee, se on ohi! Jeeeeee! On nää kynnetki kivat :D

  VastaaPoista
 3. Waau, todella kauniit kynnet! :> Omat suosikit olivat rock-aiheiset kynnet! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥