9/25/2015

And it all started with the...

Musateemaviikko ja päivittäiset postaukset veivät jollaintapaa mehut musta hetkellisesti, joten annoin itselleni hieman armoa ja parin päivän postaustauon. Joskus tauko on hyvästä, ettei tule vaan selitelleeksi ihan hölynpölyä tänne. Ja juuri sopivasti hengähdystaukoa pitäessäni julkaisi piCture pOlish uusia ihania lakkoja. Siis todella ihania! Tuskin pysyin pöksyissäni kun hipelöin näitä Cesarsilla

Mukaan tarttui toistaiseksi "vain" neljä kokoelmasta, eli puolet. Mun mielestä on jo vähän julmaa julkaista kahdeksan lakan kokoelma, jotka on kaikki toistaan kauniimpia. Lompakko-parka. 


Ekana kynsille näistä ihanuuksista pääsi Big Bang. Tämä jos mikä on lakka, joka on niiin mua! Lakan on suunnitellut La NPA Mouton yhdessä PP:n kanssa.

"Take planets, stars, asteroids and every little thing that’s floating somewhere in the universe, smash it between your fingers and just pour it down a piCture pOlish bottle. You got it, that’s your kind of Big Bang!" 



Mikäli joskus oman lakkani suunnittelisin, olisi näin Sci-Fi-nörttinä inspiraationlähde varmasti aikalailla sama. Ehkä sen takia tää lakka iskeekin muhun tuplasti enemmän, eikä se toki haittaa mitenkään että tää on ihan syötävän upea. Ja PP:lle ominaisesti superhyvälaatuinen.


Leimat ja keskisormen kolmio on tehty Essien No Place Like Chrome -lakalla, joka on ehdottomasti mun lemppari leimaushopea. Lakalla saa myös yllättävän tasaista jälkeä mikäli sillä lakkaa suurempia alueita, joka ei ole ihan tyypillisimmästä päästä mitä tulee metallilakkoihin. Tykkään! Nimettömän leima on MoYoun Time Traveller -laattakokoelman 'Back to the 70's -03' -laatasta. Muut kynnet saivat yhdet isot aurora borealis -swarovskit päälleen, sillä en halunnut peittää PP:n upeutta suuremmin.


Tuliko teille himotuksia tästä piCture pOlish -kokoelmasta? Mun mielestä tää oli yksi onnistuneimmista lakkakokoelmista miltään merkiltä vähään aikaan. Seuraavaksi taidan lakata jollain toisella kokoelman lakoista... Nom. 

xo, Milja 

p.s. postauksen Cesars-linkki ei hyödytä meikäläistä piirun vertaa. :) 

7 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniit kynnet! Todella kaunis tuo Big bang! <3 Jos tähän kokoelmaan kuuluu se ihana Arabian, se punainen lakka, niin se on ehdottomasti hankintalistalla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Arabian on kyl kans tosi upee! On tästä kokoelmasta :D Ja kiitos :)

      Poista
  2. Vitsit, että tää on nätti! Mä en ekaks lämmennyt näille tämän kokoelman lakoille yhtään ja sitten kun aloin ihastua niin mieli muuttui viiteen kertaan tunnin aikana, että mitä näistä haluaisin. Tänään lakkasin just Big Bangillä ja et voi uskoa, mutta melkein leimasin tämän saman tähden kynsiin koristeeksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihana! Mä lämpesin samantien näille, hahhaa! :D Aika hyvä yhteensattuma!

      Poista
  3. Luulenko vaan vai onko tässä samaa hörsellystä seassa kuin Holidayssa?? Näyttää ainakin yhdessä kuvassa hyyyvin paljon samanlaiselta?
    Ihana lakka! odotan messuiluia, piipahdan myös sitten Cesarsilla. Yritän pysyä budjetissa........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilua*
      Olin jo niin innoissani :D

      Poista
    2. Kyl tossa on paljon samaa ku Holidayssa! Tai tommosia multicoloured-flakieseja. Ihana on lakka, namnam!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥