9/12/2015

Esittelyssä; uusi lakkailupisteeni

Olen tähän asti lakannut kynsiäni kotoisasti keittiön pöydän äärellä ja ruokapöytä parkamme myös näyttää siltä. Mutta kun poikani muutti pois kotoa, aloin suunnitella vaikka mitä muutoksia tyhjäksi jäävälle huoneelle. Ilokseni poika jätti myös huonekalunsa tänne, joten saamme huoneesta sisustettua helposti vierashuoneen, laittamatta rahaa palamaan uuden sängyn ym ostoon. Jipii!

 Ajattelin ensin, että koska huoneessa oli valmiiksi työpöytä, olisin siirtänyt lakkani ja muut tykötarpeet sinne, mutta toisaalta halusin kuitenkin, että kauniit lakat saavat olla edelleen näkyvillä kaikille, eikä vain vierashuoneessa yöpyville. Ei olisi myöskään vieraille mukavaa nukkua mahdollisissa lakkahöyryissä, tai häiriintyä vierailun aikana, kun lakkailen "hänen huoneessaan" kynsiä tuntitolkulla.

Niinpä vaihdoin kahden huonekalun paikkaa. Työpöytä muutti keittiön ruokailutilaan ja aiemmin kynsilakkoja päällään kannatteleva lipasto, muutti vierashuoneeseen. Tadaa! Minun ei siis tarvinnut alkaa ruuvailemaan lakkahyllyjä seinistä irti, vaan pääsin paljon helpommalla. Siis lakkojen suhteen, eihän isojen huonekalujen rymsteeraaminen ikinä niin kovin helppoa ole :D Onneksi mulla oli poika ja miniä apuna tässä hommassa ja itse sain leikkiä puolivuotiaan pojanpoikani kanssa. Itse kun en saa mitään painavaa nostaa, terveyteni vuoksi.  Rakastan mummuna olemista!

Nyt olen aivan älyttömän tyytyväinen siihen, millaisen muutoksen lakkojeni oleskelutilat koki ja että nyt voin lakata kynteni erillisellä työpöydällä!


Oikean puoleisella seinähyllyllä asustelevat China Glazen vauvaset. Alahyllyllä tosin vierailee muutama Nfu'Oh.n lakkanen, sillä niille en vielä keksinyt uutta paikkaa.Vasenta seinähyllyä koristaa OPIn, Zoyan, Orlyn sekä Color Clubin lakat. OPIvarastoni on vielä kovin vajavainen (kyllä, olen hamsteri, joka ei tunne poskiensa rajoja :D), mutta ehkä jonain päivänsä nekin ihanuudet täyttävät koko hyllykön. *uppoaa unelmiinsa*

Hyllyn reunassa on koristeena Kaisan pojan vesimarmoroima lusikka <3

Pöydällä, hyllyjen vieressä sijaitsee indielakkojeni poikimisalue (ne vain lisääntyy ja lisääntyy!!) Eniten mulla taitaa olla KBShimmeriä, mutta kaikki indiet ovat luokseni tervetulleita. piCture pOlishit voisivat poikia erittäin runsaasti, samoin Dollish Polishit.

Toisella puolen pöytää on vielä yksi teline, jossa on mm. Essien lakat, sekä muutamaa muuta merkkiä. Essie kuuluu myös merkkeihin, joita mielelläni haluaisin lisää. Kauniita ovat, peijoonit.

Pölyhuiska unohti käydä näiden lakkojen luona :D
Edellisten lakkojen takana sijaitsee pieni lipasto, joka on tallentanut sisäänsä viiloja, siveltimiä, leimaustarvikkeita, koristeita ja kaikkea muuta hassunhauskaa. Lipaston päällä majailevat Models Ownit, leimauslakat, sekä muutama muu lakkanen.

Kukkuu, sano örvelö ja kurkkas kakkaseen peiliinPöydällä oleskelevat vielä leimauslaatat, vanulaput Muumi-purkissa, poistoaineet, kori jossa mm. alus- ja päälilakat sekä meikkipussini ja lokerikko, jossa lisää meikkejä.Mutta ei siinä vielä ihan kaikki! Pöydän kansi on aukeavaa mallia ja tattadadaa, kannen alta paljastuu vielä Sally Hansenien, Flormareiden, Wet & Wildien ym, ihana kodikas pesä!
Mitä pidätte uudesta lakkauspisteestäni? Millaisia säilytysratkaisuja teillä on upeille lakoillenne?


4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä ja käytännölliseltä! Itellä on tommonen lokerikkohylly, jossa on myös laatikoita ja siellä majailee kaikki mun lakat ja muut härpäkkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuulostaa toimivalta myös sun systeemi :)

   Poista
 2. Huh miten ihana määrä kaikkea kaunista! ♥ Ja tämä säilytys- & lakkauspiste on mahtavan näyttävä, oih :) Itsellä on työpöytä jonka yllä on kaksi lääkekaappia, joihin mahtuu vielä oma pikkuinen kokoelmani nätisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oi, onko sulla niitä suloisia Ikean lääkekaappeja? Mitä oon kuvista nähnyt, niin tuntuu just näppäriltä lakkojen säilytykseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥