9/28/2015

Not all those who wander are lost in glitter

Kuten arvontapostausta edeltäneessä postauksessa lupailin, halusin heti jakaa kanssanne lisää näitä ihania uusia piCture pOlisheja. En taida olla ainoa joka näihin on näin palavasti rakastunut, sillä kyseisiä lakkoja on vilahdellut nyt suunnassa kuin toisessakin. 

Big Bangin jälkeen kynsille päätyi joukon ehdottomasti pirtein kaveri, hotpinkki Wanderlust. Tähän iskin silmäni varmaan ekana, sillä pinkki nyt vain on mun juttu. Varsinkin kirkas pinkki, ja etenkin silloin kun siihen on lykätty ihanaa holohitulaa. 


Mulla löi pääkopassa täysin tyhjää mitä tuli koristeluihin. Mieleen tuli lähinnä mustaa, mutta en halunnut tummaa lakkausta edellisen lakkauksen ollessa melko tumma. Siispä päätin kaatua kynnet edellä glitterpurkkiin. 


Glitter placement on mulle jotenkin turhankin miellyttävä tapa koristella kynnet. Niin ärsyttävän miellyttävä, että saatan yhtäkkiä huomata tekeväni tätä toista tuntia ja vihaavani glitteriä. Näihinkin aattelin ensin päällystää vain tuon nimettömän, mutta ylläolevan koristeluinspiraationpuutoksen vuoksi päädyin lätkimään näitä holosalmiakkeja jokaiseen kynteen. 


  
Ajattelin ensin, että olisin tehnyt kaikkiin muista kynsistä tuollaisen glitterisen ranskiskärjen, mutta jotenkin se vaan tökki ja rupesin varioimaan. Jos värit olisivat toisinpäin, olisi luultavasti lopputulos omaa värisilmää miellyttävämpi. Ja mikäli en olisi käyttänyt jo useampaa tuntia tähän operaatioon, olisin luultavasti tehnyt tuollaiset keskisormen ... piikkiruffianit(?:D?) toisinpäin pikkusormeen sekä etusormeen. 
Nää BPS:ltä saadut salmiakkiglitterit on suht teräviä, jonka takia niiden asettelu aivan kynnen kärkeen on suht haastavaa. Ne tarttuvat kaikkialle ja tasainen lopputulos on kaukana suunnitellusta. Jotkut noista jaksoin kynsinauhaleikkureilla napsauttaa kynttämukailevimmiksi, mutta se ei nyt varsinaisesti vienyt kokonaan pois tuota vetäytymisefektiä. 


Nyt jätän taas toviksi glitterasettelut muiden ongelmaksi ja palaan hieman suihkussakäyntiystävällisempiin lakkaustapoihin. Oikeesti, nää oli ihan kamalat hiuksia pestessä. Mulla on varmasti näitä salmiakkeja päässä vieläkin. 

xo, Milja  

Mikäli haluatte itsekin kivan glittertaudin kynsillenne, niin meidän Born Pretty Store -koodilla saa yhä -10% tilauksesta pois.P.S. Mikäli ette oo jo törmännyt sadassa eri paikassa I Love Me -messujen lippuarvontaan, niin kurkatkaahan edellinen postaus. Arvonta lipuista on auki vielä keskiviikkoiltaan asti! :) 

2 kommenttia:

  1. Wau, upeat kynnet! *_* Huomaa, että näihin on käytetty aikaa! Itse en välttämättä urakkaan jaksaisi ryhtyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Kyl näihin saa aina uppoomaan aika hyvin aikaa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥