9/15/2015

Musateemaviikko: Pop

Hei taas kynsitaiteen ja musiikin ystävät! :) Toivottavasti tämä teemaviikko tuli positiivisena yllätyksenä suurimmalle osalle teistä. Omat mielialat ovat vaeltaneet niin innostuneesta kauhunsekaisiin tunnelmiin, kuin tuskastuneesta sekopäiseen. Pääasiassa olen kuitenkin aika innolla tarttunut näihin haastebiiseihin kiinni, vaikka osa niistä onkin ollut työn ja tuskan takana toteuttaa. 

Nämä kynnet olivat itseasiassa ensimmäiset tekemäni viikon kynsistä. Siirrytäänpä siis itse aiheeseen pikimmiten. 


Popista tulee ehkä useimmiten mieleen jotain pirteää ja värikästä, mutta lähestyin päivän haastetta vähän maltillisemman värimaailman kautta.


 Yhdistelin kynsiin muutamia erilaisia tekniikkoja. Nimettömän ja pikkurillin hahmot on leimattu MoYoun Mother Nature 01 -laatasta, kuten myös sydämet, kun taas muut koristelut on tehty akryylimaalein.


Akryylimaalien seurana lakkoina on käytetty: 
Zoya - Dove 
Color Club - French Tip 
Konad - Black (leimat)  Tästä tummasta kuvasta erottuu yksityiskohdat ehkä paremmin, kun kynsien pinta ei kiiltele liikoja. :)


Ehkä tässä vaiheessa alkaa olemaan jo tarpeeksi kuvia näistä tassuista spammattuna.... Mutta ottakaa toki vielä yksi kuva, ihan varmuuden vuoksi. Mutta nyt ei kuitenkaan enää enempää kuvia, vaan paljastetaan myös inspiraatio kynsien takana, eli päivän biisi:Tadah! Kyseessä on siis Bruno Marsin 'When I Was Your Man', jonka mukaan oli aika kiva päästä väsäämään kynsiä. Vaikka biisi ei omaan musiikkilistaani Spotifyssa kuulu, ei tämä ollut tämän viikon kamalimmasta päästä.... Niihin päästäänkin sitten piakkoin. :D 

xo, Milja 

10 kommenttia:

 1. Ihanat! Ja tykkään kun ei ole ihan niin alleviivaavat poppikynnet kun voisi ehkä odottaa :)

  VastaaPoista
 2. Eih, arvasin biisin väärin! Oisin arvannut jonkun Hurtsin biisiä :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi vau, aivan mahtava lakkaus! Todella hyvin olet saanut biisin tunnelman ikuistettua, ihan kuin sarjakuvana vielä! Ja siis sanomattakin selvää että kynnet ovat toteutukseltaan upeat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) hyvä että on onnistuttu! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥