9/05/2015

Keskikesän kynnet

Jos siirtäisi vuodenaikoja parilla kuukaudella taaksepäin, olisi mun blogissa varmasti enemmän järkeä. Näin ei ole kuitenkaan mahdollista tehdä, joten jatkan omalla järjettömällä postauslogiikallani ja esittelen teille juhannukseksi tekemäni kynnet. 

Essencen lakat ovat valloittaneet Suomea hyvään tahtiin, ja olen tietenkin hypännyt mukaan tähän innostukseen. Essencen lakoissa yhdistyy mainio hinta-laatu-suhde, ja jos olet jotenkin välttynyt näiden lakkojen kokeilulta, suosittelen tekemään sen alta aikayksikön. 
En oikein osannut päättää halusinko lilat vai minttuturkoosit kynnet, joten päädyin liukuväriin. Normaalisti teen liu'ut saman sävymaailman lakoilla ja tämä olikin eka kerta kun käytin liukuvärissä kahta täysin eri maailmoista olevaa väriä. 
Liuku sai kaverikseen hopeisia leimoja ja parit värikkäät siirtikset, joihin lykkäsin vielä swarovskit. Tätä ennen lakkaus tietenkin kuorrutettiin Fairy Dustilta, koska Fairy Dust all the things. Essencen lakat kulkevat nimillä 'A Whisper of Spring' (pastellilila) ja 'Prince Charming' (minttu). Leimat on Chinan Sci-Fillä tehty MoYoun Kitty-kokoelman laatasta 14.


Tämä kesä oli kyllä poikkeuksellisen säälittävä, ja mieleni tekisi ottaa joku äkkilähtö jonnekin kesäiseen ja valoisaan paikkaan. Tykkään syksystä älyttömästi, ja muistakin vuodenajoista, mutta pimeys on jotain jota en vaan siedä. Ja olenkin valmiiksi masentunut tulevasta kaamoksesta... :D Tosi mukavaa. Onneksi kesäisiä kynsiä voi katsoa läpi vuoden, uutta kesää odotellessa. 

xo, Milja 

12 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kesäkynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin sopivat kesäkynnet, liukuvärin sävyt on jo jotain niin ihanaa :) Itse olen välttynyt kokeilemasta Essencejä, vaikka Joensuusta löytyisi ilmeisesti ihan hyvätkin valikoimat - hupsista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä säkin vielä kulkeudut sinne tutkimaan :D Kiitti!

   Poista
 3. Hienot lakkaukset! Liukuvärjäyksen lakat mätsää somasti yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet!
  Sytytä paljon kynttilöitä, ota kuppi teetä ja kato Gossip Girliä, eiköhän se masennus pysy loitolla ;)

  VastaaPoista
 5. Oi että miten ihanat! <3 Tuo liuku on ihan täydellinen, ja perhoset nyt vaan sopii aina kynsille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥