9/29/2015

31 day challenge: Punainen

No niin, Miljan musahaaste on ohi ja sehän oli ihan mahtava! Nuo kolme naista tekivät kyllä mun mielestä kunniaa noille biiseille kynsillään. Etenkin niille kamalille biiseille , joita ei voi edes kuunnella, mutta kaikkia kynsiä katseli oikein mielellään. Lempparit mulla oli Kaisalta metalli (myös biisi on mahtava), Pauliinalta lastenlaulu ja Miljalta jazz, mutta kuten sanottu, kaikki kynnet oli upeita! 

Nyt on sitten mun vuoro haastella itseäni. Aloitinpa siis 31 päivän haasteen. Ideanhan kaikki varmasti tietää, 31 eri päivänä haasteen mukaiset kynnet. Omasta mielestäni ideaalisin tilanne olisi, jos saisi lakattua nuo peräkkäisinä päivinä, mutta voin sanoa, että ei tule mitään. Mun kynnet varmaan kuolis ja putoilis ropinalla pois, jos vaihtaisin lakat joka päivä. Pidän kuitenkin mahdollisimman nopeaa tahtia haasteen kourissa :D


Kuva lainattu netistä

Siispä ensimmäisen päivän haasteeseen, joka on otsikonmukaisesti, punainen. 
Lakkoina käytin kahta kaunokaista käyttämättömien purkistani, jee!

 Peruspunainen Dermosilin Amaranth toimi kuin unelma. Levittyi oikein sopuisasti ja peitti hyvin. Kaveriksi valikoitui punaglitterinen musta jelly-lakka, Deborah Lippmannin Ruby Red Slippers. Lakkasin sillä Amaranthin päälle vain yhden kerroksen, jolloin mustuudestaan huolimatta, lakka näyttää punertavalta, alla olevan lakan ansiosta. Tykkään!

Koristeluun valitsin Born Pretty Storelta saatua ketjua. Mietin tovin kuinka ketjun saisi poikki, mutta sehän napsahti poikki, ihan helposti. Työkaluni tosin oli hieman kyseenalainen, käytin nimittäin kynsinauhaleikkureita :D 


Punaisissa kynsissä käytin

 • Trind Nail Repair
 • Dermosil - Amaranth
 • Deborah Lippman - Ruby Red Slippers
 • Kynsiliima
 • Koristeketju
 • Seche Vite

Huipsista! Näin on tämä haaste polkaistu käyntiin!P.S. Jos kiinnostuit ketjukoristeista, niin koodimme on yhä voimassa :)4 kommenttia:

 1. Herkulliset punaiset kynnet kyllä!

  VastaaPoista
 2. Uu, hurjan näköinen toi ketju! Tulee mieleen sellaiset oikein pahis-kynnet, tosi kauniit! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Ketjusta sais kylllä vaikka millaset pahis-kynnet :) Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥