1/03/2013

Lakkamania (aka paljon uutuuksia kokoelmaan)

Jee, löysin tältä avokkini koneelta Paintin ja sain jopa rajattua kuvia ja pienennettyäkin vielä! 

Hyvä syy siis postata nämä viimeaikaiset saamiset. Nyt tosiaan on jo joulu mennyt, ja mun synttärit kanssa (27.12.), niin lakkamäärä on jo ihan hyvä näin parin viikon sisään. :-) 


Jouluna lakkakokoelmani kasvoi yhdellä ihanuudella. OPIn The Man With The Golden Gun pääsi viimein kätköihini avattuani miekkoseni paketin. Testannut olen jopa kerran jo, ja onhan se ihana, vaikkakin vähän yliampuvan kallis kertaostos. Mutta ei omaa rahaa mennyt niin en valita, tästä haaveilin kauan. 

Synttäreillä lakkoja tuli seuraavasti. 


IsaDoran vaaleanpunainen crackle Masterpiece Pink sekä Sally Hansenin ihana pinkki glitter Wedding Crasher kotiutuivat ystävältäni Ingalta. Cracklet ei oo koskaan oikein olleet mun juttu, mutta kyllä niitä aina välillä tulee käytettyä. Hanseniin taas rakastuin, kuvassa ei näytä yhtään kivalta, mutta livenä on oikein kimmaltava kaksivärinen pinkki glitter. Googlatkaa swatchit, on ihana! 

Orlyn Spazmatic, ihanainen sinisiä hexagon-glittereitä ja sinistä shimmeriä sisältävä lakka löytyi taasen miekkoseltani saamistani lahjuksista. Love it! 


Äitini taas vei minut shoppailemaan synttäreiden kunniaksi. Vaatteiden lisäksi mukaan tarttui tietenkin lakkoja! Seppälässä oli Tiia Vanhatapion lakat 2kpl/5e, samoin nuo Wild&Mildin Diamond-lakat, joten niitä tuli parit sitten kotiin. Muut lakat kotiutettiin ylihintaisina Stockmannilta. En edes tiennyt, että siellä myydään Butter Londonia. Ja kukaan ei varmaan arvaa mihin mun joululahjaksi saamani Stockan lahjakortti kuluu? ;D 
(vas. oikealle: Tiia Vanhatapio By Seppälä Mercury & Black Bird, Butter London Henley Regatta, OPI Don't Pretzel My Buttons, OPI DS Mystery, Wild&Mild Manhattan & Rockefeller Center) 

Lahjoiksi sain myös rahaa, jolla sitten ostin itselleni vielä lahjoja. Mimaxille lähti tilaus 29.12. ja se saapui tänään. Sisältö oli seuraavanlainen: 

Dottingtool-setti, 3 arkkia water decaleita, kaupanpäällisviila

OPI Goldeneye, China Glaze Emotion & Water You Waiting For?

Vaikken kultaisten lakkojen ystävänä ole koskaan itseäni pitänyt, oli näissäkin taasen yksi kultainen. Jotenkin Skyfall-kokoelman kultaiset vain löysivät minut... China Glazen Romantique-kokoelmaa olen taas vain himoinnut ikuisuuden muuten vain, vihdoin sain ensimmäisen pienokaisen ko. kokoelmasta kotiutettua. Ja alunperin minua ei yhtään kiinnostaneessa Cirque du Soleil: Worlds Away -kokoelmassakin oli lopulta sitten useampi minua himottava yksilö, joista tämä pääsee ensimmäisenä testiin. 

Color Club Revvvolution


Color Clubin tummaa hololakkaa, Revvvolutionia, olen himoinnut jo varmaan vuoden päivät. Facebookin kynsikirpparilta sitten semmoinen mukavaan hintaan löytyi, niin olihan se pakko ostaa... 

Ja Saiturinpörsseissä on jo jonkin aikaa ollut kampanja 3kpl/5e Sinful Colorsin lakkoja, niitä olen hamsteroinut jo useamman setin... Tänään ostin ennen töihin menoa 2kpl Happy Ending -lakkaa ja yhden Mint Applen. Toinen Happy Endingeistä menee Heidille, kun hän kovin kauniisti pyysi. :D 

Näitä muita Sinfuleja en nyt viitsi kaivaa upouudesta joululahja-Helmeristäni kuvattavaksi tähän surkeaan valoon, mutta ehkäpä nekin tulee joskus esiteltyä. Ja kotiin on matkalla myös pari OPIa kynsikirpulta. Paljon ihania uusia vauvoja siis! 

Kroppasin jo parit lakkakuvatkin valmiiksi, ne sitten ensi kerralla. :-) 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥