12/28/2012

Joko se joulu meni?!!

Menipä se sitten muuten äkkiä! Kuten aina. Itsehän tulin sit joulupäivänä kipeäksi, että kivapa juu. Vieläkin pitää pientä lämpöä ja nenäliinoja kuluu. Höhpä!! Haluan olla flunssaton. Kiitos.
Jouluaatto meni hyvin kyllä, paitsi että tän mun tautini lähde, eli Jälkikasvu, oli jo silloin kipeenä. Jaksoi tuo silti viettää hyvin joulua ja innostua paketeista, sekä tietysti mässäillä ja pitää hauskaa :) On se joulu näemmä vielä 16-vuotiaallekin tärkeä!

Joulukynsiksi sain aikaiseksi luonnossa ihanan, mutta kuvissa ei-niin-edukseen olevan manikyyrin. Mietin pitkään, että minkälaista mallia tällä kertaa ja päässä vilisti jos minkälaista ideanpoikasta, joista päädyin sitten varsin helppoon tapaukseen.tässä manikyyrissä käytetyt lakat: 
 • Color Club - Berry And Bright
 • Orly - R.I.P. (Todella jouluinen nimi :D)
 • Wet & Wild - The Gold And The Beautiful
 • Lisänä punaiset tähtistrassit
Ja sitten joululahjoihin :))Kummitytöltäni sain L.A.Colorsin Splash-lakan.

Ystävältäni Hennalta Mia Secretin lakan, Pink To Peach 
Miljalta OPI.n Tomorrow Never Dies-lakan, jota oon kuolannut siitä asti, kun Skyfall-kokoelman ekaa kertaa näin <3

Jälkikasvu nikkaroi pappansa kanssa mulle kynsilakkahyllyt <3 Tässä ensimmäinen.

Ja tässä toinen.
Tässä koko kokonaisuus :)
 
 Joululahjalakoista en ole vielä testannut kuin yhtä, joka on mulla parhaillaankin kynsillä. Lakka ei kyllä kovin vähällä peitä. Kaunista jälkeä tällä kyllä saa, kunhan jaksaa lakata tarpeeksi monta kerrosta, itselläni niitä on neljä. Levittyvyys on hyvä ja tasainen :) Lakan ideahan on se, että väri vaihtuu lämpötilan mukaan. Itse on hankala arvioida, kuinka hyvin tämä efekti toimii, koska lakassa on juurikin ne värit, joita en toisistaan aina erota :D Mutta Avioeliö kyllä myönsi tippien olevan tummempia, kuin muu kynsi. Ja ystävällä jolta tämän lakan sain, oli kerran meillä ollessaan tätä, tai vastaavaa kynsillään ja silloin ainakin huomasin värin vaihtelun hyvin, kun hän piteli kuumasta teekupista kiinni. Kynnet olivat aivan riemunkirjavia, kun toiset sormet oli irti kupin pinnasta ja toiset taas siinä kiinni :DLakka itsessään kuivui hieman mattamaiseksi, mutta pikakuivattajan jälkeen se näyttää tosi ihanalta :) Pidän kovasti!

Mia Secret Mood - Pink To Peach.
Muuta jouluna saamaani oli: Selätin, pehmohirvi, joka sai nimekseen Hirvelö, legginsit, sukat, villasukat, suklaata,monitoimiraastin, lahjakortin...jne... :)

Mitäs Joulugubbe teille toi?? 

                                          -Heidi

2 kommenttia:

 1. Kysymys tuosta mahtavasta hyllystä, kuin korkeita nuo kerrokset on kun flormaritkin näyttää mahtuvan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 11cm on mitattuna hyllyn alareunasta toisen hyllyn yläreunaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥