12/06/2012

Sininen mieleeni

Eilen kotiutin Kicksin joulukalenterialesta kaksi kappaletta Seche Vitea. Kyseinen tuote jakaa niin ääripäihin ihmiset, ja halusin tietää, kuulunko minä siihen osaan ihmisiä jotka rakastuvat, vai niihin jotka suorastaan vihastuvat. 
Olinkin varmaan eniten innoissani tästä pikakuivattajakokeilusta, enkä niinkään itse manikyyrin teosta. Lopputulos oli tästä huolimatta kaunis. Sininen, OPI:n Blue My Mind (tuo lakkanimien Virtanen) on kaunis kirkas, hieman metallinhohtoinen "true blue". Lakka omaa jo itsessään kovin kauniin kiillon, ja levittyy hyvin helposti ja yksinkertaisesti. Mukavaa OPI-laatua. 
Päätin väsäillä jonkinsortin glitterpläjäyksen tuomaan hohtoa ja talvimaisuutta manikyyriin - olen kamalan innostunut ulkona näkyvästä maisemasta; kun valo osuu lumeen ja kaikkialla kimmaltaa... Mietin myös aluksi lumihiutaleita, mutta tällainen "jäinen" kimallus syrjäytti kuitenkin leimailuaatteet. 

 
Ilman salamaa

Hopea glitter on MaxFactorin Angel Nails, päälle lisäsin hieman Gina Tricotin vaaleanviolettia glitterlakkaa Rockstar. Nämä kumpikin ovat hyvin peittäviä, pientä glitteriä sisältäviä lakkoja, joten halusin mukaan vähän epäsymmetrisyyttä ja särmää, joten testiin pääsi Wet N' Wildin Party of Five Glitters, jossa on erikokoisia pinkkejä, vihreitä ja hopeisia hexagon-glittereitä.
 
Sitten siihen Seche Viteen, joka tosiaan on kruunaamassa tämän lakkauksen. Itselläni toimi täydellisesti - kuivuu supernopeaan, tuo aivan upean kiillon joka ei kuvista niin välity, ja ei minulla ainakaan kutistanut lakkauksia. En sitten tiedä miten muut ovat siinä onnistuneet, itse aina lakkaan kynsien kärjet vielä vinottain niin alus-, väri- kuin päällyslakallakin, joten eiköhän se jo itsessään ole osasyy miksi tämä ei käytössäni kutista. Kaikenkaikkiaan suhteemme Seche Viten kanssa alkoi mukavasti, ja ei tule varmastikaan loppumaan ainakaan vähään aikaan. 

Hyvää itsenäisyyspäivää jokaiselle vielä minunkin puolesta! 

xo, Milja 
 

2 kommenttia:

 1. tosi kivat kynnet :)
  harmi kun täällä ei oo kicksia ois voinu ostaa itselleekki ensimmäisen seche viten..ei viitsi oikein 13€ maksaa jos ei sovikkaan mun käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!
   Toi normihinta on ihan hirveen suolanen kyllä. Siksi itsekään en oo aiemmin viittiny kokeilla, ettei sitten tuu olee vaan kallis hutiostos. Onneksi toimii ettei tullu ostettua kahta ihan turhaan. :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥