12/03/2012

Bling Bling

Tänään mun oli tarkoitus tehdä ihan erilaiset kynnet. Ajattelin talvisia, sinisävyisiä valkeilla lumihiutaleleimoilla, mutta muistin, että huomenna olen taas töissä. Ei siis tummia sävyjä, joten piti keksiä uusi idea. En ole käyttänyt kauan sitten ostamaani Make Up Storen Brittaa pitkään aikaan, vaikka sävy on mielestäni upea. Tällä mentäisiin. Lakattuani kynteni kauttaaltaan tällä holosävyllä tajusin, etten voi laittaa omistamaani päällyslakkaa näiden päälle, koska holot ei tunnetusti tykkää ns. tavallisista päällyslakoista. Ja työssäni lakan kestoa ajatellen päällyslakka on "must have". En jaksanut alkaa kuitenkaan poistamaan enää lakkauksia, joten laitoin vain päälle China Glazen Liquid Crystalia. Lopputulos olikin mielestäni varsin upean värinen. Lisäsin mukaan vielä vaaleansinisiä strasseja, jotka kuvissa näyttävät lähinnä vaaleilta helmenpuolikkailta. Jouduin uittamaan parat kauttaaltaan päällyslakassa, etteivät päätyisi jonkun ruokaan töissä sitten. Tämä siis sai aikaan kadonneen strassimaisuuden. 


Kynsinauhaöljyä kaikkialla.. :-)
Mihinköhän nimettömän kynnestä on kadonnut lakkaa o_O


Viimeisimmässä kuvassa näkyy varsinkin alta hohtava holoefekti hyvin nimettömän kynnessä. Strassit eivät ole ehkä mikään paras ratkaisu näissä, mutta lakkauksen väri oli muuten erittäin paljon mieleeni. :-) Vaikkakin näemmä kuvista näkee, että tosiaan tuosta nimettömästä on repeytynyt hieman lakkaa pois jonnekin mystisesti ennen kuvausta. Noh, eipä se livenä edes näy. :-) 

Käytetyt lakat tosiaan:
Make Up Store Britta 

China Glaze Liquid Crystal 
Sally Hansen Diamond Flash Top Coat 
(aluslakka Rimmelin Stronger-sarjasta)


Loppukevennykseksi selkeästi demonien riivaama Dexter. 


xo, Milja 

Ps. Heidi pahoittelee kovin hiljaisuuttaan. Heiltä puuttuu netti toistaiseksi, koska Sonera ei osaa avata sitä, vaikka sen olisi pitänyt toimia jo viikon verran. Mutta Heidi tosiaan palailee heti kun saavat moisen toimintaan! :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥