12/02/2012

Mies ja kynnet

Kynttä pidempää -blogin Rva Melli haastoi minut, taino oikeastaan avopuolisoni jo jonkin aikaa sitten blogeissa pyörineeseen "pyydä miestäsi lakkaamaan kyntesi" -haasteeseen. Itse innostuin tietenkin heti, ja pienen suostuttelun jälkeen sain myös puoliskoni myöntymään.  

Haasteen säännöt ovat seuraavat: 
1. Vain mies saa koskea kynsilakkapulloihin. 
2. Miehelle ei saa antaa neuvoja.
3. Tyyli on vapaa, käske miestä tekemään vaikka ranskalainen manikyyri, jos siltä tuntuu!
4. Valokuvaa lopputulos, ja mielellään kuvia myös prosessin aikana!
5. Lakkaukset saa poistaa heti kuvien oton jälkeen, jos siltä tuntuu. 
6. Mies, joka ei suostu haasteeseen on lössö nussukka. (:D)
7. Muistakaa nauraa!


Ja koska rakas 21-vuotias TV-leikkaaja-edittinörttini ei halunnut lössön nussukan roolia, saatiin haaste käytäntöön. Tosin vasta tänään, kun on ollut paljon kiireitä. 

Ensimmäinen kysymys oli "saanko juoda olutta samalla", ja oluen hakemisen jälkeen päästiin aloittamaan.  Ensin laitettiin aluslakkaa, on selkeästi seurattu siis edes hieman mun lakkailuja. Hirveästi kyllä kyseli, että mikä pullo on aluslakka. Oikean pullon löytyessä lakkaus alkoi pikkurillistä. Lakan sutia ei tosiaan pyyhitty mitenkään, joten pikkurillin kynsi sai hienon lakkapisaran päälleen. Siihen oli kyllä hyvä dippailla aina haettaessa lakkaa muihin kynsiin. Jossain vaiheessa herra sitten mietti, että "tätä varmaan pitää dipata tonne pulloon välillä" ja näin ollen muutama muukin kynsistä sai valtavan määrän lakkaa päälleen. 

Lakkaustyyli oli koko ajan kummallinen töpötteleväinen ja edestakaisin sutiva. Lakkaa päätyi vähän minne sattuu ja kynsillä oli joko täysin lakattomia kohtia tai vastaavasti paksulti lakkaa.


Huomaa lakkapisara kädellä.Sutii sutii
"Nyt sitä on mun käsissäkin. Ja naamassa. Lähteekö tää pois?"

 Lakattuja kynsiä oli hyvä käyttää tosiaan myös siihen, että niistä otettiin seuraaviin kynsiin lakkaa. Ja sudittiin varmaan jokaista kynttä edestakaisin vaikka lakka alkoi jo kuivua. Myös pöytä, kuten lakkaajamestarin kädet ja jotenkin myös kasvot saivat osansa valtavasta määrästä kynsilakkaa. 
"Mun varmaan pitää ostaa sulle uusi lila kun käytän tän kaiken tähän."
"Aina ku sä teet tätä niin koko kämppä haisee kamalalta, mut tää haisee viel hirveemmältä tästä läheltä." 


Mitenniin paljon lakkaa? Ensimmäisen kerran tästä pyyhittiin paperilla, mutta tätä toista kertaa ei.
 Lilaa Flormarin N009-lakkaa laitettiin yksi kerros. Taktiikkana oli tietenkin "yksi paksu kerros on parempi kuin useampi kerros". 

"Pitääkö mun laittaa tähän väliin joku päällyslakka ennen tota glitteriä? Pitää varmaan." "En mä kyllä laita nyt, naurat mulle vaan." 

  
Seuraavaksi kynnet saivat kerroksen Sinful Colorsin All About You -kultaglitteriä. Sitä päätyi kynsille samaan tyyliin töpöttäen paikoin ei ollenkaan tai valtava kerros. Naurultani en saanut tarkempaa kuvaa aikaan, pahoittelut siitä. :-D 

"Missä on niitä kissoja? Haluun niitä kissoja mitä laitoit mulle sillon kerran." 

  
Ystävällisesti viittasin leimausvälineisiin ja armaani alkoi yrittää ensimmäistä kertaa leimaamista Konadin s10-laatalla sekä Konadin mustalla lakalla. Tässä vaiheessa mun oli pakko puuttua sääntöjen vastaisesti vähän, kun leimailusta ei meenannut tulla mitään. Ensin ei tajuttu pyyhkiä scrapalla ylimääräisiä lakkoja pois, ja tämänkin jälkeen ongelmana oli, ettei kuvaa meenattu saada tarttumaan leimasimeen. Neuvoin sitten hellempiä otteita, ja kissan naama saatiin siirtymään. :-) Pahoitteluni siis sääntörikkeestä. 


Päälle laitettiin vielä Sally Hansenin Diamond Flash -topcoat. Reunoja ei siistitty mitenkään, ja kissat päätyivät toisen käden nimettömään ja toisen keskisormeen vinottain. Ja syy miksi ei samoihin sormiin, niin "mä oon luova, laitankin tän toisen nimettömään".

Itse olen ylpeä miekkoseni saavutukseen. Hän ei todellakaan ole mikään näpertäjä, ja oletin lakkaa päätyvän vähintäänkin ranteisiini asti, mutta sen sijaan sen osan sai herra itse saadessaan osumaa ties mihin, kuten aiemmin mainitsinkin. :-) Mulla oli ainakin hyvin hauskaa, ja eipä lakkamestarinkaan kasvoilta löytynyt pahemmin muuta kuin hymyä. Ja väriyhdistelmä oli todella toimiva, ehkä mun pitää lakata itse joku kerta samoilla lakoilla. :-)

Haastan tähän kaikkien miekkoset, jotka eivät ole jo valinneet lössön nussukan tai lakkamestarin roolien väliltä omaa osaansa. ;-) 

xo, Milja & toinen puolisko

2 kommenttia:

  1. Hahahaa, mahtavat :DD Toi kissanpää kruunaa kaiken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli vaan pakko saada :D Pitää olla ylpeä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥