11/30/2012

Kokoelma kasvaa

Siitä huolimatta että edellisessä kirjoituksessani sanoin pitäväni lumesta, en tänään aamulla pitänyt. Normaalisti 20-30 minuuttinen työmatkani venyi melkein kaksituntiseksi. En siis pitänyt lumesta. En myöskään pitänyt eilen ennen nukkumaanmenoa väsäämistäni kynsistä, joten en kuvannut niitä teille. Ja mitä tästä opimme? Osta uusi pikakuivattaja. Ja heitä edellinen liisteri roskiin, äläkä erehdy enää ikinä laittamaan sitä "jos se vaikka vielä levittyisi ihan hyvin" -periaatteella. 

Sen sijaan kuvasin teille viikon ostokseni. Siitä on pitkä aika kun viimeksi ostin näinkin monta lakkaa, mutta huomatessani tililläni olevan tarpeeksi rahaa seuraaviin sijoituksiin alkoi sisäinen himoshoppaajani vaatimaan viimeisten roposteni käyttöä. 


U21, N002, N009
U34, U20, U18
 Pikkulinnut Facebookin Kynsikoristelut-ryhmän puolella mainitsivat, että Tarjoustalossa olisi taas Flormareita 5€/3kpl. Ylimmän kuvan tulokkaat ovatkin sieltä, tuo U21 päätyi mystisesti minulle, väri ei oikein edes sytyttänyt. Jätin myös neon-sarjan pinkit sinne, mulla on varmaan kuumetta. 

Alemman kuvan Flormarit kotiutin karvaampaan hintaan Seppälästä. Meijän Seppälään oli tullut iso korillinen "uusia" Flormareita, joita ei aiemmin ole siellä nähty, ja ihastuin kovin tarjolla oleviin sävyihin. U34 ja U18 ovat kuvasta poiketen tummia violetteja, eivätkä ruskeita, miltä tässä näyttävät. Keskimmäinen taas on vaaleanpunainen, ajattelin ostavani sen, enkä vielä yhtä kappaletta erilaista violettia. Vähän vaihtelua. :-) 

Myöhemmin viikolla ostaessani kissanruokaa vietteli Seppälä minut taas sisälleen ja päädyin ostamaan lakan, jota oikeasti tarvitsen. Omistamani musta creme (Rimmelin Black Cab) on ihan hirveää tököttiä, paksua ja huonosti kuivuvaa, joten ajattelin napata tälle lakalle seuraajan. 

Black Crème
 Wet n' Wildin halvat hinnat saivat minut puolelleen, ja olen kuullut ihan positiivisia juttuja tämän lakan hinta-laatu-suhteesta, joten päädyin kotiuttamaan yhden kappaleen. Mulla on joskus monta vuotta sitten ollut Wet N' Wildin musta lakka, ja muistelisin sen toimineen ihan mukavasti. Toivottavasti tämä (ainakin pullon puolelta) uudistettu versio lunastaa paikkansa hyvin käyttäytyvien mustien joukosta. 

Enää en vihaa lunta niin paljon kuin aamulla. Kävellessäni juna-asemalta kotiin, oli kaikkialla niin kaunista, enkä voinut kantaa kaunaa hirvittävästä aamustani tuolle kauniille pyrylle. 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥