11/28/2012

Kimallusta pimeyteen

On harmi, että päivisinkään ei tunnu olevan tarpeeksi valoa, kun oon hirveän paljon ollut viimeaikoina pitkälti holotuulella. Valonpuutteen takia on vaan hirveän vaikea saada näidenkin kynsien kimmallusta hyvin näkymään. 

Livenä näiden kimmallus ja hohto on ihan uskomaton, ja ihmettelen, etten ole pahemmin käyttänyt tätä hologlitteriä aiemmin. Ostin tämän huhtikuussa Saksasta, ja se on päätynyt sen jälkeen vain kerran koristamaan varpaitani. Siis mitä ihmettä? Pohjalla lempihopeani, nätti foilmainen metallinen microglitter, jolle löytynee varmaan joka merkiltä dupe. Tällä kertaa kuitenkin merkki on GOSH, tämä on nimeltään todella kekseliäästi Silver. Lakka peittää lyhyet kynteni jo yhdellä kerroksella, mutta tasaisemman ja varmemmin laikuttoman tuloksen takaamiseksi laitan aina kaksi. Kuivuu ihan uskomattoman nopeasti, ja kiiltokin on upea. Näyttää pitkälti sulatetulta hopealta. Herkullinen. 

Päälle laitoin pari kerrosta Essencen Hello Holoa, joka on yksi merkin Special Effect Toppereista. On siis kirkas lakka jossa pientä hologlitteriä. Kuivumisaika ei mitenkään luotaantyöntävän hidas, muttei nopeakaan. 

Päällyslakkaa en koskaan laittanut, sillä kuvittelin mielessäni tekeväni näihin jotain koristeluja vielä. En kuitenkaan saanut aikaiseksi, ja unohdin myös päällyslakan kokonaan. Jos lakat säilyvät kauniina huomisen työpäivän jälkeenkin ja en ole ihan kyllästynyt, päädyn ehkä vielä koristelemaan näitä jotenkin. Se jää nähtäväksi. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥