11/05/2012

Mansikkaisia Halloween luikertelijoita

Onpas mukamas ollut niin kiire, ettei oo kerenny tännekään kirjotteleen. No onhan tässä kyllä ollutkin kaikkea... Mun poikani muutti viikko sitten koulun asuntolaan pariksi viikoksi ja sitä on tullut jännättyä, että miten se siellä pärjäilee. Viikonlopun oli kotona ja kuulemma on ollut mukavaa ja hyvin mennyt :)
Muutamat manit oon tehnyt tässä kirjotustauolla, mutta ei sitten tullut oikein "blogikelpoisia", joten jätin tarkotuksella väliin niistä kirjoittamisen. Mutta sitten niihin, jotka nyt kehtaan tänne laittaa. Ensimmäisenä I-H-A-N-A, Facebookin kynsikoristekirpparilta ostamani OPIn Skyfall-kokoelmaan kuuluva The Spy Who Loved Me, pääsi kynsille mansikkaisessa olomuodossa. Nimettömiin lakkasin pienen kermavaahtotörön Mavalan Whitella, jota en voi sietää. Onneks sitä ei tarvinnut paljoa käyttää. Hakusessa olis kunnollinen valkoinen lakka! (Enkä kyllä taida olla ainoa, joka sellaisesta haaveilee...) Joka tapauksessa. Kermavaahdon ja ihanan OPIn lisäksi nimettömiin kiinnitin pari mansikkafimoa. Kynsistä tuli melko makoisan näköisät ja yksi ystävä Facebookissa ilmoittikin, että kuvaa katsoessa alkoi tehdä mieli mansikkakiisseliä :D

Omnomnom :P~

Mansikoiden lakastuttua olikin aika lähteä juhlistamaan ystäväpariskunnan (sekä kahden kissan, kahden koiran ja käärmeen)tupareita ja samalla pistäytyä paikallisen baarin Halloween-pippaloihin. Löysin YouTubesta mahtavan tutorialin zombiemaskiin, joten sellainen oli suunnitelmissani. Kynsiin tein kuitenkin ensin zombiemaisen manin, johon sain inspiraatiota Lady Narcissan blogista täältä. Itse tein kynnet tähän tapaan: Aluslakan jälkeen, lakkasin kynnet (paitsi vasenta etusormen kynttä ja oikeaa peukalonkynttä) läpikuultavalla, vaalealla lakalla. Tähän soveltui oivallisesti Color Clubin Soft Chiffon.Tässä kohtaa käytin Lady Narcissan ohjetta, levittää hiukkasen mustaa luomiväriä vielä tahmealle kynnen pinnalle. Kynnen reunoille levitin siveltimellä IsaDoran Frozen Bourgognea, joka kuivui mun mielestä hienosti kuivan veren näköiseksi. Vasurin etusormeen ja oikeaan peukaloon tein haljenneen kynnen, tähän näin joskus vuosi sitten tutoriaalin  YouTubessa ja sitä muistellen tein nämä. Ensin halkaisin sormeen sopivat tekokynnet, poistin myös pienet palat kynsistä, jotta näyttäisi siltä, että kynsistä puuttuisi oikeastikin pala. Liimasin palaset kynsiin Punanaamiolta tilatulla "viiksiliimalla", koska möhlönä unohdin ostaa kynsiliimaa :P Viiksiliima hoiti kyllä homman kotiin etusormen osalta, mutta peukalossa jouduin käyttämään niin kiiltäväpintaista tekokynttä, että siihen ei liiman rahkeet koko illaksi riittäneet. Liimattuani kynnet paikoilleen, lakkasin nekin CCn Soft Chiffonilla ja töpötin luomiväriä samaan tapaan, kuin oikeisiin kynsiinikin. Sen jälkeen laitoin samaa "verta" kynsien halkeamiin ja reunoihin, kuin toisissakin kynsissä. Mitään päällyslakkaa en nyt käyttänyt, koska en halunnut turhaa kiiltoa, eikä niiden tarvinnut kestääkään kuin se yksi ilta :) Pidän kovasti lopputuloksesta, enkä olis ikinä uskonut, että saan ihan itse jotain niin hienoo aikaan :D


Oikea raatokäpälä
Vasen raatokäpälä

Ja sitten siihen maskiin. Miten tästä naamasta sais vieläkin hirveemmän :D No ei. Mutta zombiemaski oli perin hauska tehdä ja osittain se onnistuikin ihan hyvin. Taisin vaan kuivatusosan kanssa hieman hutiloida ja naama repsahti jossain vaiheessa vähäsen. Ei haitannut menoa kyllä ;) Lisäksi mulla ei ollut oikein kunnon värivoiteita, että olis saanut tuosta maskin reunasta ja omasta ihosta samanväriset ja huomaamattoman sauman, saatoin kyllä käyttää liian vähän liimaakin. Mene ja tiedä. Olinpahan ainakin vielä astetta rupisempi raato :D Tässäpä tämä tuto tuohon maskiin. Itse kyllä muuttelin muuten tuota meikkausta, eli en tehnyt videon mukaista silmämeikkiä ym. Lisäsin myös muutaman ylimääräisen ruven kaunistamaan zombikasvoja. Sutaisin vaan pienen tiplun liimaa rupien kohdalle ja sitten nenäliinapalaset päälle ja hiukkasen punaista kasvomaalia, huulipunaa ja mustaa kajalia. AIVAN. Tutossa käytetään vessapaperia ja School clueksi kutsuttua liimaa, meillä sattui olemaan vain keltaista vessapaperia, joten käytin nenäliinaa sekä Eri Keeperiä :D Multa jäi myös laittamatta tuo kiiltoa ja ällötystä tuova huulikiilto tai vaseliini tuohon ihanaan haavaan. Harmittaa. Mutta silloinkin oli kiire :P Muutenkin käytin maskissa kasvomaaleja enemmän, kuin tavallisia meikkejä. Tässä mun versio zombimaskista:


Halloweenia tarpeeksi? Tänään tein uuden manin. Myös Facebookin kynsikoristekirpparilta löytyi Gina Tricotin ihanan pirtsakka Python Green. Yhdistettynä lakan nimi ja ajatuksissa vieläkin pyörivä (myös tupareita viettävä) käärme, mitä muutakaan sitä kynsille pääsis luikertelemaan, kuin ihana vihreä luikero :) Ystäväpariskunnan kärmes on kyllä punaisen kukertava viljakäärme, joten ei ihan tullut samaa matoa :D Lakkana siis tuo edellä mainittu Python Green ja itse matonen on tehty akryyliväreillä.
Siinä se luikeroi
Ystävällinen liero :)


Tässä vielä ajatusmallina ollut ihana Käärme <3
Sellaista tällä kertaa, ehkä ei näin pitkää taukoa enää ;)


                                -Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥