11/14/2012

Kynnet uhmaiässä

Mulla on ollut tässä nyt pari vapaapäivää. Ajattelin, että mulla olisi nyt hyvä hetki tehdä jotkut kivat kynnet, kun niitä ei tarvisi heti poistaakaan. Kynteni kuitenkin päättivät olla uhmaikäisiä, ja lähinnä eilinen kynsienlakkauspäivä aiheutti minulle ennenaikaisia harmaita hiuksia ja sisäistä huutoitkua. Tämä lakkaus onkin sitten yrityksistäni kolmas, jota ennen sanoinkin että jos tämä menee pieleen, en lakkaa kynsiä ollenkaan. 


China Glaze - St. Martini, leimaukset GOSH - Silver & Cheekyn laatta CH16

Enpähän minä näistäkään pahemmin välitä. Leimaukset onnistuivat hyvin haaleasti, allaolevan St.Martinin sain hieman kuplimaan, ja kaikki kynteni ovat katkenneet lähiaikoina ihan rumiksi nysiksi. Kupliminen aiheutui varmasti kyllä aggressiivisesta lakkauksesta, joten siitä saan syyttää vain huonoja hermojani. En kuitenkaan ruvennut lakkoja enää poistamaan, sillä mielenkiintoni kynsiäni kohtaan oli nollissa. Koska lakkaukset eivät olleet mitään superhienoa työtä, en näemmä ole vaivautunut puhdistamaan kynsinauhojakaan ihan kamalan tarkasti... noh, sopii ainakin katastrofiteemaan. 


Jotta mieli pysyisi edes hieman korkealla tätä epätoivontekstiä lukiessa, tässä kuva märästä kissasta, olkaa hyvä.
Ericalla tosiaan koitti pesupäivä. Pitää sitä vähän kaunistautua pikkuveljen tuloa varten. ;-) Dexter tosiaan kotiutuu meille tämän viikon sunnuntaina. Hirmuisen vähän aikaa enää jäljellä! 

Toivottavasti seuraava lakkaus onnistuu paremmin kuin nämä kolme yritystä.

xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥