11/06/2012

Ranskalainen työntekijä


Kuten mainitsinkin, nykyinen työpaikkani tarkoittaa tylsiä kynsiä ja näin ollen myös vähän kynsiaiheisia postauksia mun suunnalta. Eilen kuitenkin päätin "räväyttää" työkynsieni suhteen ja jaksoin jopa lakata muutakin kuin pelkän aluslakan tai yksiväriset nudet. 

Väsäsin siis hyvin yksinkertaiset vinoranskikset. Päätin sitten vielä lisätä hyvinkin kökkööntynyttä Orlyn Platinum Glitter -koristelulakkaa tippirajaan tuomaan edes jotain kivaa sävähdystä. Yllättävän somat, vaikka tein pikaisesti ennen nukkumaanmenoa ja lakat eivät olleet mitään huippuhyviä. 

Näihin käytin siskoltani saaman Ranskissetin valkoista ja päällyslakkaa, merkki näillä oli The Color Institute. Aluslakkana Rimmelin Stronger-sarjan hieman vaaleanpunertava aluslakka. Ajaa asiansa, ei kyllä nyt mitään supervahvoja kynsiä tee. Mutta mitäpä minä siitä tietäisin, kun kynteni hapertuvat jokaisen kokeilemani aluslakan kanssa... Ja tosiaan jo mainitsemani Orlyn Instant Artist nimeltään Platinum Glitter.

Nyt jos haluaisin lisätä vielä hyvän selityksen miksen vaivaudu edes lakkaamaan mitään kauniita kynsiä sen syyn lisäksi, että suositeltu käytäntö työpaikallani on "huomaamaton lakkaus/ei ollenkaan".... 


Eiköhän kuva siis puhu sanoja paremmin. Tämä siis seurauksena kuuden tunnin työpäivästä. Keinovalossa otettu, kynteni eivät ole oikeasti keltaiset. :D Jotain plussaa näissäkin siis!

Onneksi mulla on viikonloppu vapaata töistä, niin voin väsätä jotkut oikeasti kivat kynnet ilman pelkoa siitä, että yli 50% lakkauksista on hävinnyt iltaan mennessä käsienpesuun, kertakäyttöisten hanskojen sisälle tai napsahtanut uunipellin mukana. :-) 

Mulla ei tällä erää sen enempää sanottavaa ole. Palailen sitten uusien juttujen parissa! 

xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥