11/15/2012

Wnb-duochromea, fishusia ja painomustetta

Ärrinmurrin... Mun PITI tehdä postaus mun ihanasta Wet and Wild fast dry - kokoelmastani, mutta huomasinkin että multahan puuttuu edelleen yksi kappale niistä!! Voi Fuchsiarama, miten sut saatoin unohtaa :(( Noh, tuon aiheen postaus siirtyy siis tulevaisuuteen. Murh.

Mutta on mulla muutakin postattavaa joka tapauksessa, eli ei jäädä ihan tyhjän päälle keksimään pälpätettävää :D
Flormarin Duochromet! Jaa niin mitkä?? Annan sille ihmiselle markan, joka löytää näistä lakoista sen asian, joka tekee niistä duochromeja. Punaisessa lakassa näkyy EHKÄ hitunen kuparihtavaa, mutta kyllä senkin saa hakemalla hakea. Örmörmör. Vaikka en mikään asiantuntija sinänsä olekaan, mutta kyllähän duochromessa pitäis näkyä enemmänkin värejä, kuin se yksi pääväri (vrt. edellisen postaukseni ihana, upea Models Ownin Hayley's Comet), vai kuinka?
Älkäähän nyt kuitenkaan käsittäkö mua väärin. Nää lakat on aivan ihania, mutta nimensä mukaisia ne eivät ole. Kynnelle en oo vielä päässyt näitä testailemaan, mutta uskoisin että näyttävät upeilta myös lakattuna :)

DC04

DC05

DC06

DC07


Mitäpä siis olettekaan mieltä Flormarin Duochrome-lakoista? Ovat upean värisiä, mutta hieman yksinkertaisia duochromeiksi, vai mitä? ;)

Varmaankin aika moni on tutustunut Facebookin Kynsikoristekirppariin! Ihana paikka! Kaikkea mukavaa, useinkin pilkkahintaan. Mullekin on tulossa sieltä nyt itselleni neljä lakkaa (kaksi China Glazea, yksi Orly ja yksi Yes Love ), kaksi leimauslaattaa sekä kaksi Gina Tricot-lakkaa, jotka laitan eteenpäin lahjana :) Paljon olen kirpparilta tehnyt muitakin löytöjä. 3 leimauslaattaa, fimoja, strasseja, kynsiteippejä, Kicks,- Gina Tricot, - Viva La Diva, - Yes Love, - Color Club, - Technic,- Models Own,- ja OPI-lakkoja, microhelmiä, siveltimiä... Melkeinpä kaikkea voi kirpparilta löytää :) Älyttömän hyvä idea perustaa paikka, jossa ihmiset voivat myydä tarpeettomia kynsihepeniään, koska meitä ostajia on varmasti paljon, eikä tällaisen paikan ollessa olemassa, mene ne ihmisten turhat tavarat hukkaan :)
Tässä tänään tullut ihana kalalaattaseni. 


Söpöjä fishusia
 Ja sitten kynsiin! Tein sanomalehtitekniikalla, omasta mielestäni varsin onnistuneet kynnet. Ihana tekniikka, niin yksinkertainen, mutta sillä saa hienoja asioita aikaan :) Tällä kertaa tein vähän erilaisemmat "sanomalehtikynnet", kuin aiemmin. Yleensä oon laittanut tekstin koko kynnelle, nyt laitoin ikäänkuin revenneitä lehden palasia pitkin kynsiä. Enkä tietenkään valinnut helpointa tietä tehdä tätä :D Aloitettuani lakkaamaan, mietin että olis ehkä ollut helpompikin tapa nämä tehdä, mutta kyllä se sujui näinkin ja kuten sanoin, lopputulokseen olen varsin tyytyväinen.

Aloitin lakkaamalla tietenkin aluslakan, tässä käytin Models Own - 3 in 1-lakkaa. Sitten tein vaaleanpunaisia (Soda Pop Pink) kolmiomaisia länttejä, käyttäen hieman apuna sivellintä, mutta viimeisen kerroksen tein lakkapullon omalla sudilla. Pinkin kuivuttua, painoin lehden painomusteet pinkkeihin kohtiin ja tämän jälkeen lakkasin loppukynnen ihanalla Indian Oceanilla. Indian Oceanin kuivuttua, tein ohuella siveltimellä ja Flormarin lakalla rajaukset pinkkeihin alueisiin. Kerroksien väleissä käytin pikakuivattajaa, joka itselläni uskollisesti on Mavadry (Hei, kävin ostamassa uuden!! :D ).

Käytetyt lakat:
 • Models Own - 3 in 1
 • Models Own - Soda Pop Pink
 • Models Own - Indian Ocean
 • Flormar Spring & Summer 2012 - 446
 • Mavadry 
Sanomalehtitekniikka:
 1. Lakkaa kynnet vaalealla lakalla, ts. lakalla josta teksti tulee näkymään.
 2. Anna lakan kuivua kokonaan.
 3. Leikkele lehdestä mieleisiäsi tekstinpätkiä (tekstin sisällöllä ei mtn väliä ole, koska teksti tulee kynteen peilikuvana.), noin kynnen kokoisiksi paloiksi.
 4. Kastele lappunen desinfiointiaineeseen, itselläni Neo-Amisept. Alkoholi käy myös, esim. kossu.
 5. Aseta lappunen kynnelle, tekstipuoli alaspäin, paina niin että koko teksti painuu kynttä vasten. Odota hetkinen.
 6. Poista lappunen.
 7. Lakkaa päällyslakalla kynnet.
 8. Ihaile!


Tämmöistä tänään :) Ens kerralla lisää!
                                                      -Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥