12/20/2012

Toimimatonta

Mulla on ollut kamalasti kiireitä, niin en ole kerinnyt edes päivitellä tänne, pahoitteluni siitä. En myöskään ole oikein lakkaillut kynsiänikään kun on ollut niin paljon töitä. Nytkin olen koko viikonlopun töissä, "jee".... 

Mutta seuraaviin juttuihin. Oma tietokoneeni hajosi, joten sekin rajoittaa kovasti blogipäivitysteni tahtia. Tässä käyttämässäni koneessa ei ole tietääkseni ainakaan mitään muokkausohjelmaakaan, joten kuvien rajailu ja pienentely on hieman hankalaa. Ja koneen omistaja toisinaan haluaa myös käyttää tätä, joten en voi roikkua yötämyöten kirjoittelemassa täällä teille postauksia. 

Jotta tämä ei menisi pelkästään tekstipainotteiseksi, lisään tähän kuvan kamalan epäonnistuneesta lakkauksesta, koska muutakaan kuvamateriaalia ei ole. :-D 


 
 Lakkoina Butter Londonin Saucy Jack ja Inglotin koristelulakka numeroltaan 29. Päällä Seche Vite. Onnistuin töhöämään etusormen kynteni jonnekin, mutta ei sillä sen väliä kun nämä poistuvat töiden takia jo tänään kynsiltäni. Olin myös liian kiireinen päällyslakan levittäjä, jolloin jo valmiiksi epäonnistuneet, puolella keskittymiskyvyllä tehdyt koristelut levähtivät.

Mutta se siitä valittamisesta ja muusta. Täällä odotellaan joulua, kissat on ihan pähkinöinä kaikesta paketoimisesta ja leipomisesta. Jouluhenki on ilmeisesti löytänyt myös näiden kahden riitapukarin pääkoppaan, ja sain räpsäistyä näinkin söpön kuvan meijän häntiäisistä. :-) 


Oikein mukavaa joulunaikaa kaikille! Toivottavasti saan oman tietokoneeni, kynteni ja muun kuntoon niin pääsen bloggaamaan vähän tiheämpään tahtiin. :-) 

xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥