1/21/2013

Yöllistä avautumista

Minua tylsistyttää ihan valtavasti. Ei väsytä, ei ole mitään tekemistä, ja avopuolisokin on nukkumassa. Mitäpä tässä sitten tekisi muuta kuin bloggaisi. Tai oikeastaan voisin myös kastella kissaa, joka roikkuu pyykeissä, mutta en jaksa. 

Minua tylsistyttivät myös viimeiset kynteni sen verran, että rapsuttelin ne jo vuorokauden sisällä lakkaamisesta pois kynsiltäni. 

vasen

Olen joskus aiemmin tehnyt samantyylisen manikyyrin ja muistelin pitäneeni siitä paljon. Noh, tällä kertaa se ei sykähdyttänyt minua pahemmin. En oikein tiedä miksi, mutta joku näissä vaan tökki. 

Näissä käytin tällä kertaa näitä:
Tiia Vanhatapio by Seppälä - Mercury (hopea foil)
OPI - Last Friday Night (glitter hopean päällä) 
China Glaze - Water You Waiting For? (sininen)


oikea
Uskoisin, että ongelmana näissä oli lähinnä glitterin huono näkyvyys hopean päältä. Ja Mercuryn järkyttävän pitkä kuivumisaika! Olen tottunut Goshin upealaatuiseen Silveriin hopeafoilia kaivatessani, ja tämä oli vain suora pettymys. Koostumus oli ensinnäkin hyvin vetinen ja ohut, ihme ja kyllä sain omat nysäni kahdella kerroksella siedettäviksi, ja tosiaan se kuivumisaika... Kaksi ohutta kerrosta tätä lirulakkaa ei tahtonut olla kunnolla kuiva edes kymmenen minuutin jälkeen. Siinä vaiheessa alkoi usko jo heiketä tähän manikyyriin, joka voi olla osasyy siihen miksen edes lopputuloksesta pahemmin välitä. Dupeja tälle löytyy kuitenkin kolmetoista tusinassa, joten jää varmaan olemattomalle käytölle tämä kaveri. 

Muissa lakoissa ei ollut moittimista, ja uskoisin tuon China Glazen päätyvän vielä lähiaikoina kynsilleni, oli sen verran ihana tuttavuus!

Tällaista tänäyönä. Huomenna lakkaankin kynnet heti herättyäni varmaan uudestaan. 

xo, Milja  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥