1/18/2013

Herkkuja

Kuten aiemmin mainitsinkin, Cesarsille oli päätynyt aleen muutamia Color Club -ihanuuksia. Tänään sain postissa myös tuon Halo-Graphicin, josta eilen hölötinkin jo. Eli kokonaisuudessaan minun osani pakettia näytti tältä: 


   
Halo-Graphic, Blue Heaven, Holiday Splendor, Otherworldly, Daisy Does It

 En tiedä mitä Halo-Graphicin korkille on tapahtunut, mutta ehjä se kaikinpuolin muuten oli, joten en viitsi alkaa pienestä kauneusvirheestä motkottaa. Lakka kuitenkin tuli nopeasti minulle. :-) 

Shimmer, 3D, Lilac, Disco
 Kolme ensimmäistä tulivat alennuksessa olleesta neljän minilakan setistä. Lakan neljäs kappale, Iris, ei löytynyt Helmeristäni, joten epäilen Dexterin varastaneen sen jonnekin. Siksi uupuminen kuvasta. Viimeinen, Disco, oli erikseen myynnissä, ja niin soma etten voinut jättää kauppaan. 

Nothin' Mousie 'Bout It, Last Friday Night
Nämä ihanuudet saapuivat minulle jo aikaa sitten Kynsikoristekirppikseltä. Vielä en ole näitä ehtinyt pahemmin kokeilla, mutta eiköhän aika vielä koita. :D 

Loppuun vielä tänään pilkahtaneessa auringonvalossa kuvattu holoihanuus, sillä tästä vaan ei voi olla liikaa kuvia! xo, Milja

2 kommenttia:

 1. Oi, sulle on kotiutunut tuo Otherwordly... odotan kokeiluasi ja kuvia! Itselläni on nimittäin juuri kynsillä saman kokoeilman pinkki lakka, johon ihastuin.
  Myös Last Friday Night näyttää houkuttelevalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Oon himiöinyt Starry Temptress -sarjaa ikuisuuden, ja aattelin nyt kotiuttaa tämän eniten silmiäni miellyttävän. Pinkkikin näyttää niin ihastuttavalta!
   Last Friday Night on kovin soma myös, en suosittele vaan hopean päälle käytettäväksi, miten itse tein tuossa vähän aikaa sitten.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥