1/19/2013

Häpsis Hässiäisiä

Tänään päätin kokeilla ensimmäistä kertaa Mimaxilta tilaamiani samettijauheita.(Koko tilauksesta postaus myöhemmin) Halusin tehdä jotain hauskaa ja mikäpä ei olis hauskempaa, kuin mulkosilmäinen otus kynsissä :D No juu, on varmasti hauskempiakin asioita, mutta mua nää silti miellyttää.

Moni varmasti muistaa jossain ohjelmassa, olisko ollut Pikku Kakkonen (?), olleen Hapsiaisen. Sellanen "käsiepeli", jossa keskisormi oli pää ja muut sormet tassuja. Minäpä teinkin kaksi kappaletta Hapsiaisen hiukan tuhmia serkkuja, Häpsis Hässiäisiä.

Ensin lakkasin kynnet ihan normaalisti ja kynsien kuivuttua maalasin Häpsiksille valkoisella akryylivärillä kynnet. Tämän jälkeen lakkasin keskisormen vielä kerran ja laitoin samettijauheen. Tein tosiaan yhden käden kerrallaan, koska ajattelin näin välttyväni suuremmilta kolhuilta ja muilta katastrofeilta :D  Mua vähän jännitti tuo samettijauheen kanssa sohaaminen, mutta Zigi Ztyle-blogista löysin mahtavan yksinkertaisen ja kaiken kattavan tuton aiheesta, joten jännitys häipyi kyllä heti alkuunsa :)
Hiukkasen enemmän olisin suonut jauhetta kynnelle jäävän, mutta hei, eka kerta!! Ens kerralla sitten kunnon pörröt :D
Samettijauheen laittamisen jälkeen lisäsin vielä pikkuruiset askartelusilmät ja laitoin päälilakan muihin kynsiin, paitsi keskisormen. Tuli niistä vinkeen näköset :'D

Mokomat Häpsis Hässiäiset menivät heti kiipeilemään lamppuun!!


 Mistä on pienet Häpsis Hässiäiset tehty?
 Wet & Wildin Ebony Hates Chrisistä,
                                  China Glazen Bend Over Backwardsista,
valkoisesta akryyliväristä,
                           punaisesta ja mustasta samettijauheesta,
                                         askartelusilmistä ja alus -ja päälilakoista.
Niistä on pienet Häpsis Hässiäiset tehty :)

                                                  -Heidi

3 kommenttia:

  1. Ahahahahah, hapsiaisen tuhmia serkkuja :D Tsiisus!
    Tosi söpön näkösiä!

    VastaaPoista
  2. Mä olen nähnyt Hapsiaisen livenä! Esiintyi Turun nukketeatterifestareilla pari vuotta sitten. Ja arvaapa kellä on hallussa maailman ensimmäinen Hapsiais-nimmari? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥