1/17/2013

Hologasm

Mukavaa torstai-iltaa itse kullekin! 

Heidin kanssa tehtiin kimppatilaus Cesarsille Color Club -alen vuoksi, ja siinä samassa oli hyvä syy tilata pari kappaletta myös uutuuskokoelmasta. Mä en vaan voi vastustaa kauniita hologrammeja, ja niitähän Halo Hues -kokoelma oli täynnä! 

Mukaan tarttui minulle siis holoista Blue Heaven sekä Halo-Graphic. Cesarsilla kuitenkin joku on ollut ilmeisesti hieman unessa paketteja laittaessaan, ja Halo-Graphicin sijaan sain Harp On It -lakan. Ei siinä mitään, mutta moiselle tarvetta ei niin ole. Pikaisen yhteydenoton jälkeen nyt postissa on matkalla tuo Halo-Graphic ja palvelu pelasi oikein hyvin. :-) Siitä plussaa heille! 

Kuvapaljoutta, koska ah miten rakastankaan tätä lakkaa! Kynsillä siis Halo Blue Heaven, ihana vaaleansininen hologrammi. Ja holoisa tämä tosiaan onkin, todella voimakas efekti! Ja ihanan nopeasti kuivui, ja levittämisenkään kanssa ei ollut ongelmia, vaikka hologrammit tuppaavat olemaankin hieman hankalia ilman oikeanlaista aluslakkaa. 


Kuvanlaadusta saamme kiittää yhä sitä, että tietokoneeni on yhä romu, ja tälle koneelle ei ole vieläkään ilmaantunut parempaa muokkausohjelmaa kuin Paint. Onneksi armas tietokone-ekspertti veljeni laittaa mulle uutta konetta paraikaa valmiiksi, ja lisää siihen myös Photoshopin. Koittakaa siis kestää näitä huonolaatuisia, ja kummasävyisiä kuvia! 


Color Clubin Blue Heavenin lisäksi näissä on käytetty sinistä glitterdustia, jonka kiinnitin läpinäkyvällä lakalla kiemuramuotoon. Itse tykkään näistä kamalasti! Ja niin tykkäsi Dexterkin, kun päätti popsia tuota irtoglitteriä pöydältä. o_O Kumma kissa. 

Muihin aleostoksiin palailen sitten toisena päivänä. ;-) Muistakaa te osallistua edellisessä postauksessa Heidin alottamaan haasteeseen, mäkin osallistun kunhan töiltäni kerkeän! 

xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥