1/28/2013

Vihreä onnentuoja

Maanantaisen vapaapäivän kunniaksi uusia lakkoja taas kynsillä. 
En ole mikään vihreän värin fani, normaalisti vihreät lakat saavat ihonvärini näyttämään keltatautiselta. Mitä vaaleampi vihreä, sitä hirveämmältä se minulla näyttää. Tämä lakka onneksi on kirkkaampi ja aavistuksen siniseen päin taittava, joten toivoin tämän lukeutuvan niihin vihreisiin, jotka eivät saisi minulle feikkikeltatautia. Lakan nimi ainakin vihjasi, että onnea saattaisi olla matkassa tämän vihreän kanssa.


China Glaze - Four Leaf Clover (creme)
Color Club - Holiday Splendor (glitter)
+ Seche Vite Fast Dry Top Coat 


Vihreää myöskin karttavan poikaystävän kommenteista huolimatta oikeastaan pidän näistä. Glitter on ihanaa, upean voimakaskimmalteista ja China Glaze ei pettänyt minua taaskaan upealla cremellään. En ole mikään cremelakkojen suurin fani, sillä jotkut vaan ovat paksuja ja vaikea levittää, mutta tämä oli vain sulaa täydellisyyttä. Levittyi kauniisti kynnelle, peittäen jo yhdellä, kahdella kerroksella. Laitoin kumminkin kaksi, jotta tulos olisi täydellinen. 
Color Clubia on nimettömissä 2 kerrosta Cloverin päällä. 
Pilkut tehty dotting toolilla, halusin niistä hieman "sekavan" näköisiä enkä mitään tasaista pilkkuriviä, siksi ovat vähän suttuisempia. :D 

Löytyykö Heidin lisäksi muita vihreän ystäviä? Tai taasen meitä vihreää karttavia? 

xo, Milja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥