1/24/2013

Hermoromahdusta havaittavissa

Minua niin sanotusti ketuttaa aivan vietävästi. Käytössäni on nyt uusi kone, ja ajattelin että minulla olisi nyt ennen töihin lähtöä mukavasti aikaa näpytellä uusi postaus ja lisätä kameraltani pari kuvaakin siihen. 

Noh, mitäpä vielä. Koneessa ei vikaa, mutta jostain syystä SD-korttipaikka ei toimi. Ja myöskään vanhojen tiedostojeni avaaminen ei onnistu, joten en voi edes selailla niitä ja lisätä jotain randomkuvia tähän. 

Ainoa minkä sain toimimaan, oli ulkoisella kortinlukijallani järjestelmäkamerani muistikortti. Siitä saan kuvat mukavasti kyllä koneelle ja käyttöön, mutta koska olen ollut laiska järkkärinkäyttäjä, olen viimeaikaisesti kuvannut PELKÄSTÄÄN pokkarillani. Joten kuvat ovat kortilla, joka ei suostu avautumaan tällä masiinalla. Ja minulla ei ole tietenkään johtoa jonka voisin kytkeä suoraan kamerasta koneeseen. Ja ulkoinen kortinlukijani ei tietenkään ole tarkoitettu tuonlaisille muistikorteille, millainen tuo pokkarissani oleva on. 

Ainoat kuvat, joita tällä hetkellä siis omistan niin että voin jopa käyttää, ovat viime huhtikuiselta Berliininreissultani. Joten lisään tähän kuvia minusta syömässä maanisen näköisenä donitseja. Tai oikeastaan pitelemässä niitä käsissäni. 

AARR DONUTS




Pienenä ekstrana kuva kirahveista. Ja nyt lähden töihin, ennen kuin myöhästyn. 

xo, Milja 

4 kommenttia:

 1. Mulla meinas mennä hermo saman kaltaisesta syystä, kun kameran piuha oli kateissa, kone tosin ei ollut uusi, vaan SD-kortti. Kolmea kortinlukijaa, kahta konetta ja kolmea käyttöjärjestelmää myöhemmin tajusin kuuklettaa, ettei kaikki kortinlukijat lue SDHC (High Capasity)-kortteja ja meillä olevat lukijat sattui sitten kaikki olemaan sitä nirppanokkaisempaa sorttia.

  http://www.multitronic.fi/?prod=UCR-132 ja mun hermo pelastui (sillä kerralla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hienoa! Paha vain, että mulla on koneen sisäinen kortinlukija, joka lukeepi niin SDHC, SD ja SC -kortteja. Se ei vaan jostain syystä tykkää ilmeisesti musta. Ja toinen hauska juttuhan on, että muuttoni yhteydessä jätin toisen ulkoisen kortinlukijani ajatellen että se on turha kun minulla on tässä tämä sisäinen lukija, veljelleni. Noh. Se tietenkin lukisi tätäkin korttia. Ehkä haen sen takaisin.

   Tai sitten ostan tuosta sinun vinkkaamastasi. :D

   Poista
  2. Ootko kokeillut päivittää sen kortinlukijan ajurit? Helpoimmalla ehkä pääsee, jos hakee sen ulkoisen lukijan :D

   Poista
  3. Nyt oikeastaan sain toimimaan, veljeni avustuksella. Jonka voi uudesta postauksestakin lukaista. :D Ja joo, ajurit kyseessä, ei ollut asentanut velipoika niitä mulle ollenkaan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥