5/05/2013

Ihanat naiset miitissä

Eilen, lauantaina 4.5.2013, oli ihan ensimmäinen Hämeen kynsiharrastajien miitti. Innosta piukeana osallistuin ja kyllä kannatti!

Miitti järjestettiin Lahdessa, Harjunalustan VPK-talolla ja meitä oli 13 kynsileikkeihin hurahtanutta, erilaista ihanaa persoonaa paikalla.
Paikka oli oikein mukava ja tilava ja sopi passelisti meidän tapaamiseen.
Ensin käytiin vähän läpi, että kuka on kuka, jonka jälkeen juotiin kahvit ja ruvettin valmistelemaan ruokaa. Grillimestariksi rupesi ihana Suvi ja taisi pesti mennä kyllä ihan oikealle henkilölle, niin sutjakkaasti Suvilta homma hoitui :)
Vaan eipä ollut grillaus ainoa asia joka Suvilta hoitui. Oikein ammattimaisesti hän rakensi mulle ruokailun jälkeen akryyleillä uuden kynnen, koska oikea kuoli sotatantereella, eli Jälkikasvun huoneen sisustuksessa. Mulla ei ole ennen rakennekynsiä ollut, enkä ole edes nähnyt sellaista tehtävän, joten sen lisäksi, että sain ehjän kynnen, oli tosi mielenkiintoista nähdä, miten sellainen tehdään.
Kun mun kynsi oli valmis, näytti ihana Kirsi (mun mielestä kaikki oli ihania, mutta on ihan kiva toitottaa sitä silti jokaisen kohdalla erikseen :D) mahtavat taitonsa ja taiteili Suvin kynnelle upean akryylikukan! Kirsi on menossa vielä kurssille opettelemaan lisää taitoja ja haluan ehdottomasti nähdä hänen kukkiaan ja muita juttuja kurssin jälkeen, kerran Kirsi on nyt jo todella taitava.
Sponsoreitakin miitillämme oli kunnon kasa :) Ja sillä välin kun Kirsi puuhasteli Suvin kynnen kanssa, me muut kurkistelimme lahjapussukoihin ja luultavasti jokainen kihisi innosta :D Ja löytyihän niistä tavaraa! Sponsorimme löydät täältä.
Valitettavasti ihana ja pienessä ajassa mulle hyvinkin tärkeäksi muodostunut Fani, ei päässyt osallistumaan miittiin, mutta lähetti kaikille omat terveisensä pussukan muodossa, jossa oli kaikenlaista kynsihärpäkettä. Arvonnan kautta jaoimme Fanin antamat tavarat halukkaille :) Kiitos Fanille <3
Lopuksi vielä kaikki joilla oli myytäviä lakkoja ja muuta kynsiin liittyvää järjestivät kirpparin ja löytyihän sieltä vaikka mitä! Ja myös minä ostin muutaman ihanan, jotka esittelen kuvissa :) Itselläni ei tällä kertaa ollut myytävää.
Tästä miitistä jäi kyllä vain ja ainoastaan hyviä muistoja, lukuunottamatta sitä, että ihana Jenina joutui lähtemään, hyvällä syyllä tosin, keskenkaiken pois.
Kiitos ihan kaikille osallistujille, teitä oli ihan mahtavaa nähdä! Toivottavasti nähdään seuraavassa miitissä taas ja saatais enemmänkin porukkaa paikalle :)
Ja sitten kuviin :D


Grillaus alkakoon!





Muutama makkara

kana- ja possuvartaita


Herkkusieninyyttejä :P


Kanasalaatti


Itse leipasin minttusuklaakakun


VPK-talolle sopiva tuhkakuppi :D


Tässä tuhoutunut yksilö ennen hengenpelastaja-Suvin ihmetekoa :D


Primer alle
Olen aina ihmetellyt, miten tämmöisiä muotteja käytetään. Nyt tiedän :)

Kynnen rakentamista



Pinssausta
Viilausta
Melkein valmis
Sormi-solarium? :D No ei. UV Top Coatin kovetusta :)

Kirsi taiteilee Suvin kynteen akryylikukkaa






Upea kukka!! Valitetettava surkea kuva. vahingossa poistin toisen jonka otin :(
Lahjapussukoita

Adeninalta Bundle Monster-leimauslaatta, Water decalseja ja ihanat pikkupullot microhelmiä
Aila Airo Kauneuspalveluilta Art Deco yövoide kynsille

BBEltä Golden Rose-lakka

BM-Internationalilta OPIn lakat Stranger Tides ja Too Hot Pink To Hold 'Em, 12 arkkia kynsitarroja ja kynsilakkaliuska-arkki kynsiviilalla

Dermoshopilta käsien kuorintageeli, kynsinauhavoide ja lakat Amaranth sekä Seashell

Dr.Hauschka kynsikynä
Lush Northern Lights-saippua

Mereneidiltä Aluslakka, päälilakka, värilakka ja glitteriä

Mimaxilta Essie-lakka Fear & Desire, water decalseja ja kynä

Saga Beautylta Alessandro-lakka Pink Emotion sekä näytteitä


Seppälältä fimoja ja kynsilakka

JT-Cosmeticsiltä kynsiteippi ja -tarroja

L'Oréallta Essie -Lights


Arvonnasta voitin Kynsikauppa.comin lahjoittamat pinsetit, sekä akryylien sekoituskupit. Käytän kuppeja akryylimaaleissa, koska raksuja en itse tee :)
Ihania kynsihöperöitä <3 Edessä Nina vierellään Johanna, takana Laura ja Mari tutkailee jotain. Elisabeth istumassa ikkunan edessä ja Sara tohkeissaan Fanin terkuista :D

Fanin terkkuarvontaa, Nina valkkaamassa :)

Edelleenkin Fanin terkkujen kimpussa on Nina. Taustalla Susanna tutkii lahjapussiaan :)
Kirsi siellä rakentelee taidokkaasti Suville kukkaa Taijan ihaillessa vieressä. Susanna ja Nina esitteiden kimpussa.
Sara ja Heidi luultavasti ihailevat lahjapussienda sisältöjä. Kirsi taiteilee kukkaa. Taija ja Nina mietteissään :D
Kirpparilöytöni. Color Club - Get Your Lem-On, China Glaze - Papaya Punch, China Glaze - Kiwi Cool-Ada, leimauslaatta, joka oli pakko ostaa tuon ihanan iloisen ravun takia :'D ja samettijauheita.

Semmoinen miitti meillä. Oli ihan huippukivaa! Pyydän anteeksi Ninalta, joka on onnistunut pääsemään kaikkiin kuviin, joissa ihmisiä näkyy :'D


Tässä meidän miittiläisten blogeja, joista löytyy varmastikin lisää kaikkea kivaa!

Heidi
Laura
Sara
Mari
Nina
Johanna


Miittikynteni jotka väsäsin hiukkasen ennen lähtöä. Kuplivat kauniille pistekirjoitukselle ja muutenkin ovat tosi söpöt :P BYS - Envy Me, Flormar - 434, Kiss Nail Art Paint - White ja China Glaze - Running In Circles.


                                                    -Heidi



8 kommenttia:

  1. Tää oli niin kiva lukea :D Ihana heidi <3 Hihi, kiva että tykkäsitte noista lakoista / tavaroista :) Ens kerralla mäkin oon sitten mukana :D jeij <3

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköiset eväät on ollut teillä miitissänne, namnan! Ja ihan mukavannäköinen meno muutenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eväät oli oikein hyviä ja meno tosi mukavaa :))

      Poista
  3. Kiva kun sulta löytyy tuommoisia tilannekuvia. Ja mä oon tunkenut itseni niistä tyyliin kaikkiin! :D Linssilude täällä hei! :DDDD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥