4/27/2013

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä

Heipähei taas teille kaikille somille lukijoille! Tänään en esittele vanhoja lakkauksia, vaan tuoreimmat mitä minulta löytyy. Eli ne, jotka ovat yhä kynsilläni. Ja hei, pientä kärkikulumaa lukuunottamatta ne myös ovat kynsilläni vaikka olin tänään töissäkin! Aplodit kestäneelle lakkaukselle, joka vielä on mielestäni kovin mukava. 


Heidi eilen esittelikin täällä omaa näkemystään ruffian-tyyliin tehdyistä kynsistä. Ja samalla kun luin tuota eilistä postausta pohdiskelin, että mitäpä sitä itse lätkisi kynsille. Pienen arpomisen jälkeen poimin Helmeristäni muutamat lakat ja päätin rupeavani myös itse tähän ruffian-projektiin. Ja miltä ne sitten näyttivät? No tältä!
Ihan mukava lopputulos ollakseen ensimmäinen ruffianini. Tai sitten vain jotenkin selittelen itselleni jotain. Mutta jokatapauksessa, tykkäsin näistä. Ja tykkään yhä, jotenkin vähän ylellisen oloiset kynsilläni. 

varjossa, töiden jälkeen, joten hieman kärkikulumaa

Koittakaa olla huomaamatta tuota nysää etusormenkynttä. Olen yrittänyt lähiaikoina rajailla kaikista kuvistani tuota sormea pois, mutta noh, paljastettakoon nyt teillekin että vasen käteni on rampa. Etusormi kolahti töissä vähän turhan vauhdikkaasti paahtouuniin ja lopputulos ei ollut kaunis. Antakaa sille anteeksi rumuus, se on vauva ja kasvuvaiheessa. 

varjossa

Mutta eivätkö nämä olekin etusormen rumuudesta huolimatta aika somat? 

auringossa
Näihin käytin: 
Trind Nail Repair 
Gosh - Silver (hopea, alla) 
OPI - DS Extravagance (päälläoleva nomnomvioletti) 
OPI - I Lily Love You (mylar-glitter-pläjäys) 
Seche Vite  


auringossa

Näihin valikoin lakat lähinnä I Lily Love Youn mukaan. Halusin sitä käyttää, ja ajattelin että tuo DS Extravagance toimisi ihan näppärästi sen alla. Plus se levittyy hyvin ja peittää yhdellä-kahdella kerroksella, ja en halunnut alkaa sutimaan useita kerroksia tuota päälläolevaa väriä etten mokaa koko hommaa. Vähän turhan tumma kyllä tuodakseen Lilyn parhaita puolia esille, mutta ihan hyvä yhdistelmä silti. Goshin Silver taas vaan on yhä yksi luottolakkojani kuten varmaan jo olette tajunneet, ja ajattelin sen alunperin sopivan mainiosti ruffian-pohjaksi. 


Ylläolevassa kuvassa mukavat lähishotit aurinko vs varjo. Katsokaa nyt tuota Lilya, se on niin soma ja kaunis! 

Mitä mieltä te ootte, tykkäättekö ylipäätään ruffianeista? 

xo, Milja p.s. Meillä saattaa Heidin kanssa olla jotain kivaa odotettavissa kun 50 lukijaa napsahtaa mittariin. Ai mitä? No se selviää sitten muutaman lukijan päästä. ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥