4/02/2013

Ex-kauniit

Lakkasin eilen yhdet omaa silmääni eniten miellyttäneimmät kynnet ikinä. Ikävä kyllä työ kostautui niille ja nyt ne ovat jo paikoitelleen lohkeilleet, enkä saanut nauttia niistä kovin kauaa. 

Tänään mulla oli aamuvuoro, ja herätyskello pirisi klo 05.00. Ei siinä muuten mitään, mutta arvatkaa vaan olinko saanut ollenkaan unta kellon soimista ennen? No en tietenkään. Eniten mua kuitenkin harmitti, ettei tuolloin ennen aamukuutta auringonvaloa vielä ole, ja kuvia kynsistä ei voinut siis ottaa. Vielä työpaikalle päästyänikin oli ihan hämärää, joten kuvat ovat työpäivän jälkeisiä otoksia. Siitä johtuu siis paikoitellen lohkeilleet lakkakerrokset ja paljaat kärjet. 


Halusin ottaa kuvat ennenkuin yksikään pala enemmän lohkeaa, joten en ole kerinnyt vielä rasvata kynsinauhoja.... Ai mitenniin sen huomaa? Oudohkot sormiasetelmat johtuvat siitä, että yritin peittää keskisormen ja peukalon pahimpia lohkeamiskohtia, etteivät somat silmänne keskittyisi vain niihin. :D 


Kamera itse päätti ottaa tällaisen taiteellisen puoliksi mustan kuvan, en ole muokannut tätä mitenkään. Jännä homma. Oli pakko laittaa tämä kuva ihan jo senkin takia tänne. :D

Näihin käytetty: 
Trind Nail Repair 
Color Club - Halo-Graphic 
Color Club - Candy Cane (CC CC! lol) 
Gina Tricot - 3D 
Seche Vite  

On parasta kun aurinko näyttäytyy taas useammin, ja holoefekti on ihan syötävän hyvännäköinen sen ansiosta! Näissä siis kokokynnellä ihanaisen ihanaista Halo-Graphicia, juureen töpötelty Candy Canea ja vielä karkkitangon päälle töpötelty hieman 3D:ta. 

Ei vielä niin kärsineet raapimaosat työpaikalla kännykkäkameran avustuksella kuvattuinaKaikenkaikkiaan tykkäsin näistä valtavasti, ovat ihan munnäköiset. Sääli, että joutuivat niin pian manikyyritaivaaseen. 

Nyt rasvaan kynsinauhani ja vien kissan ulos! 

xo, Milja  


ps. Kuinka moni muu huomaa, että mun kynnet on oikeasti jo jonkin mittaiset! Vähänkö siistiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥