4/21/2013

Sano EI tarroille

Vihdoin täällä paistaa aurinko! Jo toista päivää! Ihanaa! Kesä tulee vihdoin ja huutomerkit ovat nyt kärsineet ylikäytöstä. Mun pitää tehdä selkeästi jotkut hololakkaukset vielä, kun on niin upea sää. Ei pilviä taivaalla edes. 

Tästä huolimatta en ole vielä lakannut kätösteni kynsiäni tänään vaikka olisikin mitä ihanteellisin kuvaussää (ja holosää). Sen sijaan päätin vihdoin uusia varpaankynsien lakkaukset. Niistä ehkä joskus kuvaa, jos muistan/jaksan ottaa. Käpälät ovat siis vielä työn alla, ja olen niitä nyt tänään pitänyt nakuna ja hoitanut. 

Siispä tälle päivälle minulla on postauksen aiheena jo kauan sitten kynsilläni pyörähtäneet lakkaukset, koska uudempaa tuotantoa ei ole ja mieli tekee postailla. :D 


On olemassa monia syitä, miksi kynsiltäni löytyy harvemmin tarroja. Näissä nähtävillä se ilmiselvä syy numero 1: ne repsottavat. Heti. Nämä kuvat on otettu miltei suorilta käsin lakkaamisen jälkeen ja tarrat näyttävät jo ihan kamalilta (huomaa varsinkin nimettömän pikkukukka). Mutta jos tarrojen temppuilua ei oteta huomioon, tykkäsin näistä suhtpaljon. Ja syynä varmaankin värilakat joita tähän lakkaukseen käytin, sen verran rakkauslakkoja ovat minulle. :-) 

Näihin käytetty: 
(joku aluslakka) 
China Glaze - Riveting 
China Glaze - Dreamsicle 
kynsitarrat (alunperin eBaysta, kotiutettu kynsimiitistä) 
+ Top Coat jonka merkistä ei mitään muistikuvaa.


Ylläolevasta yhden sormen kuvasta näkyy varsinkin tarrojen repsottamisen lisäksi Dreamsiclen iiihanainen glitter. On siis tuommoinen oranssi kesäherkku ja sopii hyvin oranssinpunaisen Rivetingin päälle. 

Tällaista joskus viimekuussa, saa nähdä mitä keksin nyt kynsilleni laittaa. :-) 

xo, Milja 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥